ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προπόνηση και... λιπομέτρηση

Προπόνηση και... λιπομέτρηση
Ατρόμητος προπόνηση ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Εν ώρα εργασίας έμαθαν για τη διακοπή του πρωταθλήματος οι παίκτες του Ατρόμητου. Φυσική κατάσταση, λιπομέτρηση και συμβουλές στους νέους.

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου για αυτή την εβδομάδα. Το ποδοσφαιρικό τμήμα ετοιμαζόταν για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό, όμως τελικά η αγωνιστική διεκόπη και όλοι το έμαθαν στο γήπεδο.

Στο πρόγραμμα έλαβαν μέρος όλοι οι άλλοι οι παίκτες εκτός του Νάστου που δούλεψε ξεχωριστά πάνω στη φυσική κατάσταση, του Παπασπύρου που έκανε θεραπεία και φυσικά του Ταυλαρίδη στον οποίο δόθηκε ειδικό πρόγραμμα ασκήσεων.

"Στο γήπεδο Περιστερίου βρέθηκε ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας στο πλαίσιο της τακτικής παρακολούθησης των ποδοσφαιριστών πάνω σε θέματα λιπομέτρησης και διατροφής.

Παράλληλα ο Γιώργος Ζιώγας έκανε συνάντηση στο αθλητικό κέντρο με τον προπονητή του Ατρόμητου Κ20 Γιώργο Κορακάκη και ποδοσφαιριστές παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ Γιάννη Αγγελόπουλου και τους έδωσε χρήσιμες οδηγίες για την ενδυνάμωση και τη διατροφή των νεαρών ποδοσφαιριστών", αναφέρει η ενημέρωση από την ΠΑΕ Ατρόμητος.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ