ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προπόνηση με αποθέωση ο Παναθηναϊκός!

Προπόνηση με αποθέωση ο Παναθηναϊκός!

Περίπου 200 οπαδοί παρακολούθησαν την προπόνηση του Παναθηναϊκού στο γήπεδο του Περάματος και αποθέωσαν τους αγαπημένους τους ποδοσφαιριστές! Κράτησε κλειστά χαρτιά ο Αναστασίου στο πρόγραμμα. (pics&vds)

Στο γήπεδο του Περάματος προπονήθηκε ο Παναθηναϊκός το πρωί του Σαββάτου, λίγη ώρα μετά την άφιξη του στα Ιωάννινα από την Αθήνα.

Το πρόγραμμα διήρκεσε περίπου 1,5 ώρα λεπτά και ήταν αρκετά χαλαρό, με δεδομένο ότι ήταν η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι της Κυριακής, ενώ είχε προηγηθεί αεροπορικό ταξίδι. Συν τις άλλοις, ο χλοοτάπητας ήταν σε κακή κατάσταση οπότε ο Γιάννης Αναστασίου δεν θέλησε να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό.

Οι ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν σε ζέσταμα, διατάσεις και σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας στο μισό γήπεδο, χωρισμένοι σε δύο ομάδες. Πάντως, δεν φάνηκαν οι σκέψεις του Αναστασίου για την ενδεκάδα του αγώνα με τον ΠΑΣ, όπως άλλωστε συνηθίζει στην τελευταία προπόνηση.

Μαζί με την αποστολή ήταν ο συντονιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Δημήτρης Σαραβάκος, ο τεχνικός διευθυντής Νίκος Νταμπίζας, ο διευθύνων σύμβουλος, Στράτος Σωπήλης, ο υπεύθυνος αγώνων, Γιάννης Ζαβραδινός και το διοικητικό στέλεχος, Σπύρος Βλάχος.

Παρουσία 200 οπαδών

Προπόνηση με αποθέωση ο Παναθηναϊκός!

Περίπου 200 οπαδοί είχαν ενημερωθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα έκανε προπόνηση στο Πέραμα και αφού δεν θα προμηθευτεί εισιτήρια για το παιχνίδι των Ζωσιμάδων, την παρακολούθησαν. Αρκετές φορές στη διάρκεια του προγράμματος φώναξαν συνθήματα στήριξης και για τη νίκη στο Καραϊσκάκη, ζητώντας και το διπλό επί του ΠΑΣ.

Ακόμα, μετά τη λήξη της προπόνησης, οι οπαδοί περικύκλωσαν τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα. Στο επίκεντρο βρέθηκε ο Μάρκους Μπεργκ και κατά δεύτερο λόγο οι Μεχντί Αμπέντ και Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, ο πρώτος για το γκολ στο Φάληρο και ο δεύτερος για το πάθος που επέδειξε.

Προπόνηση με αποθέωση ο Παναθηναϊκός!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ