ΑΡΗΣ

Προπόνηση με Δάρλα

Προπόνηση με Δάρλα

Ο Φίλιππος Δάρλας μπορεί να βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις με τον Άρη ωστόσο την Παρασκευή, συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Μπορεί ο Φίλιππος Δάρλας να βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις με τον Άρη ωστόσο, την Παρασκευή, συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Ο 31χρονος μεσοαμυντικός προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Πάουλο Κάμπος κάτι που αναμένεται να γίνει και τις επόμενες μέρες και αναλόγως θα ληφθεί η οριστική απόφαση της απόκτησής του.

Ο Δάρλας θα προπονηθεί και αύριο στην τελευταία προπόνηση για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλων Αρναίας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" το οποίο και θα παρακολουθήσει από την κερκίδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι άτυχος στάθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής προπόνησης ο Δημήτρης Γκίνο, του οποίου η συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Απόλλων Αρναίας θα κριθεί αν όχι αύριο την τελευταία στιγμή.

Ο 20χρονος μέσος γύρισε το πόδι του στο μέσο της προπόνησης και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις έχει κάποιες πιθανότητες να αγωνιστεί στο μεθαυριανό παιχνίδι.

Σε περίπτωση που ο Γκίνο δεν τα καταφέρει τη θέση του στην αρχική ενδεκάδα στο δεξί άκρο της άμυνας του Άρη το πιθανότερο είναι να πάρει ο Λεμονής.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ