ΑΡΗΣ

Προπόνηση με Παπαστεριανό

Προπόνηση με Παπαστεριανό

Μόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρηθεί το γεγονός ότι ο Μανώλης Παπαστεριανός βρέθηκε στη προπόνηση του Άρη το Σάββατο. Κίνηση για Ταξιάρχη Φούντα.

Ο Μανώλης Παπαστεριανός έδωσε το παρών στη προπόνηση του Άρη, το Σάββατο, στο «Δασυγένειο» κάτι που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο 26χρονος μέσος βρέθηκε και πάλι στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου μία μέρα μετά το κρίσιμο ραντεβού που είχε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Λάμπρο Σκόρδα.

Ο Παπαστεριανός θα είναι στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, μια και έχει άδεια από την Ρουμάνικη ομάδα Κονκόρντια όπου ανήκει ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Άρης του έχει προτείνει συμβόλαιο 3,5 χρόνων.

Σε μία πρόταση όπου στο διάστημα αυτό πρόκειται να εξοφληθεί τα οφειλόμενα των προηγούμενων χρόνων που φτάνουν τα 230.000 ευρώ.

Κατά την παρουσία του στην προπόνηση του Άρη ο Παπαστεριανός είχε την ευκαιρία να δει παλιούς του συμπαίκτες και να συνομιλήσει εκτός από μαζί τους και με τον Σούλη Παπαδόπουλο.

Με την κίνησή του αυτή είναι φανερό ότι βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και αυτό που απομένει είναι το πότε και πως θα λυθεί το συμβόλαιο του με την Κονκόρντια ώστε αυτό να γίνει και τυπικά.

Ψάχνονται για Φούντα

Εν τω μεταξύ στην ΠΑΕ Άρης ανάμεσα στις περιπτώσεις μεταγραφών που έχουνε εξεταστεί είναι και αυτή του Ταξιάρχη Φούντα με τον 18χρονο πρώην μέσο της ΑΕΚ μετά από τον υποβιβασμό της να ήρθε σε συμφωνία με την αυστριακή Σάλτσμπουργκ.

Ωστόσο και αν και έκανε το ντεμπούτο του σε αγώνα Κυπέλλου εναντίον της ΦΚ Λάνκοβιτζ, στις 25 Σεπτεμβρίου 2013 προτιμήθηκε για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του να δοθεί στην θυγατρική της Σάλτσμπουργκ και ομάδα Β΄ κατηγορίας την ΦΚ Λίφερινγκ.

Αυτό που απομένει να φανεί μετά την διερευνητική κίνηση που έγινε αν η Σάλτσμπουργκ θα δώσει το ΟΚ για τον εξάμηνο δανεισμό του Φούντα στον Άρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ