ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προπόνηση στην Ξάνθη για τον Παναιτωλικό

Προπόνηση στην Ξάνθη για τον Παναιτωλικό

Η ομάδα του Παναιτωλικού βρίσκεται από την Παρασκευή στην Ξάνθη με τον Μάκη Χάβο να κάνει κανονικά προπόνηση στους παίκτες του.

Μετά την άφιξη της αποστολής του Παναιτωλικού στην Ξάνθη το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε προπόνηση στην οποία πήραν μέρος και οι είκοσι ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι Μπελόν, Μπικέι, Μπόγιοβιτς, Καμαρά, Γκάλο, Γοδόι, Τζούνιορ, Καλί, Γκόλιας, Θεοδωρίδης, Ιωάννου, Καλογέρης, Κούσας, Μελισσάς, Μπακάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασάς, Μουμίν, Τακίδης, Ράφαελ.

Ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις τακτικής και δίτερμα. Η προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 5.00 το απόγευμα.

Από εκεί και πέρα και σε ότι έχει να κάνει με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Παναιτωλικός έχει στρέψει το βλέμμα του στην Λατινική Αμερική. Ο Μάκης Μπελεβώνης βρέθηκε στην Αργεντινή, όπου παρακολούθησε υποψήφιους μετεγγραφικούς στόχους της ομάδας του Αγρινίου, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να βρεθεί και στη Βραζιλία.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναιτωλικού ξεχώρισε κάποιες περιπτώσεις από την Αργεντινή και τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσει τα ευρήματά του στον Μάκη Χάβο, προκειμένου να αποφασιστεί από κοινού, το αν θα γίνει κάποια κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ