ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προπονήθηκαν Κορακάκης, Μπότσι

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Γκιγιέρμο Όγιος με την επιστροφή των παικτών του Ατρόμητου στις προπονήσεις

Σε ό,τι αφορά στον Μπότσι Όγιος, ο παίκτης έλαβε μέρος κανονικά στην προπόνηση τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα, αφού το πρόβλημα τραυματισμού του αποδείχθηκε ότι δεν ήταν σοβαρό. Το ίδιο συνέβη και με τον νεαρό Σούφλα που ταλαιπωρήθηκε από ένα διάστρεμμα.
Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης στην άμμο, αλλαγές κατεύθυνσης και άλματα.

Ακόμα, στο αθλητικό κέντρο βρέθηκε το ΕΣΚΑΝ για τον καθιερωμένο έλεγχο που κάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα σε ποδοσφαιριστές. Κληρώθηκαν και υποβλήθηκαν σε έλεγχο οι Ιωάννου, Μιχαηλίδης, Μέζα, Κάστρο, Αποστολόπουλος, Καραλής και Μαρίνος.

Αύριο οι παίκτες της ομάδας του Περιστερίου θα έχουν διπλή προπόνηση.

Συνάντηση με τους φιλάθλους

Στις 19.00 την Τετάρτη εξάλλου ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, κ. Γιώργος Σπανός, θα επισκεφθεί τα γραφεία του συνδέσμου οργανωμένων φιλάθλων «FENTAGIN» και θα έχει συνάντηση με τους εκπροσώπους του.

Ο κ. Σπανός θα ανταλλάξει απόψεις με το πλέον ενεργό κομμάτι των φίλων του συλλόγου του Περιστερίου και θα συζητήσει μαζί τους με στόχο τη μαζικότερη και πιο δυναμική παρουσία του κόσμου στα επόμενα παιχνίδια της σεζόν. Τον πρόεδρο της ΠΑΕ θα συνοδεύουν το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, Αντώνης Καραλής και ο Διευθυντής Ασφάλειας, Σπύρος Σοφιανός.










TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ