ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προπονήθηκαν Σουμπίνιο, Γιαννούλης

Προπονήθηκαν Σουμπίνιο, Γιαννούλης

Σουμπίνιο και Γιαννούλης τέθηκαν στην διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς προπονήθηκαν κανονικά το απόγευμα της Τετάρτης. Πήρε το "ΟΚ" από την UEFA το γήπεδο του Περιστερίου

Στην διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς τέθηκαν από το απόγευμα της Τετάρτης οι Σουμπίνιο και Κώστας Γιαννούλης.

Ο Γιαννούλης επέστρεψε από τη Γερμανία και αμέσως πήγε το αθλητικό κέντρο, όπου γνωρίστηκε με το νέο τεχνικό επιτελείο και τους νέους συμπαίκτες του και στην συνέχεια έλαβε μέρος, λόγω κόπωσης, στο μισό πρόγραμμα.

Ο Σουμπίνιο, υπέγραψε συμβόλαιο το μεσημέρι και πριν προλάβει να πάρει το δρόμο για το σπίτι του, επέστρεψε πάλι στο αθλητικό κέντρο.

Ο γενικός αρχηγός Σπύρος Σοφιανός τον γνώρισε στο ποδοσφαιρικό τμήμα και κατόπιν πήρε μέρος σε όλη την προπόνηση κανονικά.

Έτσι, ο μοναδικός παίκτης που απουσίασε ήταν ο Γιάννης Σκόνδρας, λόγω ενός μικρού διαστρέμματος αλλά στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης αναμένεται να πάρει μέρος κανονικά.

Από εκεί και πέρα, στο γήπεδο Περιστερίου θα διεξαχθεί το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Ατρομήτου στη φάση των play off του Europa League.

Στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος, έφθασε fax από την UEFA που αναφέρει ότι δίνεται και τυπικά η έγκριση για τη χρησιμοποίηση του γηπέδου του Περιστερίου στις διοργανώσεις της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Η κλήρωση για την ανάδειξη του αντιπάλου του Ατρόμητου θα γίνει την Παρασκευή το μεσημέρι στα γραφεία της UEFA στη Νιόν της Ελβετίας.

Την ΠΑΕ Ατρόμητος θα εκπροσωπήσει η Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος και Managing Director, Κάτια Κοξένογλου.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ