ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προπονήθηκε ο Μιχαηλίδης

Προπονήθηκε ο Μιχαηλίδης
INTIME SPORTS

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης πήρε μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης, βγάζοντας κανονικά όλα το πρόγραμμα. Αντιπροσωπεία των παικτών μοίρασε εισιτήρια σε μαθητές

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον τεχνικό του Ατρομήτου, Γιώργο Δώνη από την προπόνηση της Πέμπτης. Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης έλανε κανονικά μέρος στην απογευματινή προπόνηση που έγινε στο αθλητικό κέντρο του συλλόγου και μάλιστα έβγαλε όλο το πρόγραμμα.

Εάν ο έμπειρος γκολκίπερ προπονηθεί και την Παρασκευή κανονικά, τότε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκεται στην αποστολή για το ματς με την Ξάνθη. Αντίθετα, απόντες από την προπόνηση της Πέμπτης ήταν οι Γκρέγκορι Βινιάλ, ο οποίος έχει πρόβλημα στη γάμπα, καθώς και ο κλινήρης Ηλίας Αναστασάκος.

Ο Ατρόμητος θα ολοκληρώσει το πρωί της Παρασκευής την προετοιμασία του και στη συνέχεια ο προπονητής Γιώργος Δώνης θα επιλέξει την αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου.

Από εκεί και πέρα, την αποθέωση γνώρισαν το πρωί της Πέμπτης, οι Εμάνουελ Περόνε, Μαρσέλο Σαρμιέντο και Γιάννης Καραλής οι οποίοι επισκέφθηκαν το 9ο και 19ο Γυμνάσιο Περιστερίου.

Το πρόγραμμα της ομάδας συνεχίζεται με απόλυτη επιτυχία και η αγάπη των μαθητών για το ποδοσφαιρικό καμάρι της πόλης αντικατοπτρίστηκε από τη θερμή υποδοχή που επεφύλαξαν οι μαθητές στους τρεις παίκτες.

Οι παίκτες περίμεναν υπομονετικά για να υπογράψουν αυτόγραφα και να μοιράσουν εισιτήρια του αγώνα του Σαββάτου με τη Ξάνθη στους μικρούς φίλους της ομάδας.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ