ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προπονήθηκε ο Ναπολεόνι στον Ατρόμητο

Προπονήθηκε ο Ναπολεόνι στον Ατρόμητο

Μετά από αρκετές μέρες απουσίας από την προπόνηση ο Στέφανο Ναπολεόνι προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει η παρουσία του η μη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Στο αθλητικό κέντρο του Ατρόμητου συνεχίστηκε την Τετάρτη το πρωί η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου για το ματς του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Το νέο πρόσωπο στην προπόνηση ήταν ο Στέφανο Ναπολεόνι ο οποίος έπειτα από αρκετές μέρες απουσίας έλαβε μέρος στο πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του.

Φυσικά η παρουσία του στην προπόνηση δεν σημαίνει αυτόματα ότι θα τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Παράσχου για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

Και αυτό γιατί ο Ιταλός στράικερ έχει χάσει πάρα πολλές προπονήσεις το προηγούμενο διάστημα και είναι λογικό να έχει μείνει εκτός ρυθμού και ακόμα να μην είναι έτοιμος για ένα τέτοιο ματς.

Από εκεί και πέρα πρόγραμμα φυσικής κατάστασης ακολούθησε ο Καραγκούνης σε συνδυασμό με τη θεραπεία για να ξεπεράσει τη θλάση από το ματς με τον Πλατανιά.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ