ΠΑΟΚ

Προπονήθηκε ο Ουντέζε

Προπονήθηκε ο Ουντέζε
Ουντέζε

Προπονήθηκε ο Ουντέζε που έστειλε το μήνυμα: "Αν δεν πάρουν πίσω το πρόστιμο είμαι αποφασισμένος να φύγω"

Στην παρουσία του ο Ουντέζε του εξήγησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, όπως ισχυρίστηκε ταλαιπωρήθηκε από ελονοσία, και ζήτησε να του απαλειφθεί το πρόστιμο που του επιβλήθηκε συνολικού ύψους 42.500 ευρώ καθώς όπως υποστήριξε δεν ευθύνεται για την αργοπορία του.
Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, ως εκπρόσωπος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εξήγησε στον Νιγηριανό ότι ανεξάρτητα με το αν αντιμετώπισε ή όχι πρόβλημα υγείας όφειλε ως επαγγελματίας να ενημερώσει εγκαίρως την ομάδα ότι δεν θα είναι συνεπής αλλά και ότι θα μπορούσε να απαντήσει σε κάποια από τις κλήσεις που του έγιναν.

Επίσης στον Ουντέζε έγινε και μία σειρά αυστηρών συστάσεων και παράλληλα του γνωστοποιήθηκε ότι από την πλευρά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αποσύρει τα πρόστιμα που του επέβαλε (8.500+34.000 ευρώ) θεωρώντας απαράδεκτη τη συμπεριφορά του και του ζητήθηκε να συμμορφωθεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δεύτερες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε χθες ο Ουντέζε και αιματολογικές δεν έδειξαν κάποιο σύμπτωμα ελονοσίας την ίδια ώρα που ο ίδιος είχε προσκομίσει ιατρικά έγγραφα από τη Νιγηρία για να αποδείξει ότι είχε προσβληθεί.

Ο Ουντέζε πάντως αν και προπονήθηκε δύο φορές σήμερα στις εγκαταστάσεις της Νέας Ευκαρπίας δηλώνει θιγμένος από την αντιμετώπιση που έχει από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και ότι θα περιμένει να μιλήσει προσωπικά με τον πρόεδρο της, Θοδωρή Ζαγοράκη. Μάλιστα σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport ο Νιγηριανός δεν δίστασε να τονίσει πως: « Αν δεν πάρουν πίσω το πρόστιμο είμαι αποφασισμένος να φύγω".

Κατά τα άλλα στην τελική ευθεία φαίνεται πως έχει μπει το θέμα της απόκτησης του χαφ που έχει ξεχωρίσει ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιώργος Παράσχος, με αυτόν που έχει ξεχωρίσει να είναι ένας 30χρονος Ευρωπαίος και να μην αποκλείεται την Δευτέρα να βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ