ΓΟΥΛΒΣ

Προπονητής της Γουλβς για Ποντένσε: "Ήταν στην πόρτα της εξόδου, θέλω να δουλέψω σκληρά μαζί του"

Ο Ντανιέλ Ποντένσε του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα για τον τελικό του Europa Conference League 2024-2025 στην OPAP Arena | Τετάρτη 29 Μαΐου 2024
Ο Ντανιέλ Ποντένσε του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα για τον τελικό του Europa Conference League 2024-2025 στην OPAP Arena | Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ/EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής της Γουλβς ρωτήθηκε για την περίπτωση του Ντάνιελ Ποντένσε, τονίζοντας πως θέλει να δουλέψει σκληρά με εκείνον, όπως και με τους Γκέδες και Τσικίνιο που ήταν δυσαρεστημένοι στους λύκους.

Ο Ολυμπιακός πρεσάρει την Γουλβς και θέλει να κάνει δικό της τον Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ αγωνίστηκε ως αλλαγή στην ήττα των λύκων από την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της Γουλβς, Γκάρι Ο' Νέιλ, ρωτήθηκε για την περίπτωση του Ποντένσε, με τον ίδιο να απαντάει: "Όταν έφτασα, είχαμε τόσους πολλούς παίκτες δυσαρεστημένους.

Ο Ντάνιελ ήταν στην πόρτα της εξόδου, επέστρεψαν και τους συμπεριφερόμαστε με σεβασμό, τους προσκαλούμε πίσω και ο Ντάνιελ, ο Γκέδες και ο Τσικίνιο το έκαναν αυτό - Θέλω να δουλέψω σκληρά μαζί τους".

TAGS ΓΟΥΛΒΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ