ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προς αναβολή η προσφυγή του ΠΑΟ στο διαιτητικό

Προς αναβολή η προσφυγή του ΠΑΟ στο διαιτητικό

Ο δικηγόρος του Παναθηναϊκού δεν πήρε άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο που συμμετέχει σε τριήμερη αποχή για το ασφαλιστικό. Προς αναβολή η προσφυγή των "πράσινων" στο διαιτητικό.

Στις 16:00 είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της προσφυγής του Παναθηναϊκού στο τακτικό διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για την τιμωρία που του έχει επιβληθεί για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά οδεύει προς αναβολή.

Ο δικηγόρος των "πράσινων", Γιάννης Κάρμης, δεν μπόρεσε να πάρει άδεια από τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών ο οποίος συμμετέχει στην τριήμερη αποχή των δικηγόρων που αρχίζει σήμερα, ως διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό. Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, θα ζητήσει και αναμένεται να πάρει αναβολή.

Οι "πράσινοι" έχουν προσφύγει σε τρίτο βαθμό για την ποινή της έδρας (έχουν εκτίσει ήδη δύο από τις τέσσερις αγωνιστικές και στον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα εκτίσουν και την τρίτη) αλλά κυρίως για το πρόστιμο των 190.000 ευρώ που τους έχει επιβληθεί από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ