ΑΡΗΣ

Προς αποχώρηση και ο Νασιμέντο

Προς αποχώρηση και ο Νασιμέντο
αρης, νασιμεντο

Λύθηκε το συμβόλαιο με τον Βάιχαϊμερ με τον Άρη και δεν αποκλείεται να τον ακολουθήσει και ο Νασιμέντο

Ο Βραζιλιάνος έμεινε εκτός αποστολής στο παιχνίδι του Σαββάτου με το Αιγάλεω και είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι δεν υπολογίζεται ως βασικός με τον ίδιο να μην προτίθεται να κάνει υπομονή και θέλει με την σειρά του να αποχωρήσει.
Για το λόγο αυτό ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρος Σκόρδας, είχε χθες μία συζήτηση με τον Ασίς Μορέιρα αρχικά για το θέμα του Γκιλέρμε αλλά και του Νασιμέντο και είναι δεδομένο ότι αν βρεθεί ομάδα ο Άρης θα τον παραχωρήσει αλλά και ακόμα αν δεν συμβεί αυτό να λυθεί το συμβόλαιό του.

Κι αν κάπως έτσι έχει η περίπτωση του Νασιμέντο έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί αναφορικά με τον Πάολο Κόστα και το ενδεχόμενο δανεισμού του στον Ατρόμητο. Παρόλα αυτά κάτι τέτοιο όμως δεν πρόκειται να συμβεί την δεδομένη χρονική στιγμή σύμφωνα με τους ανθρώπους του Άρη.

Το συμβόλαιο του Πορτογάλου πάντως λήγει το καλοκαίρι με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει το ενδεχόμενο για την ανανέωσή του για δύο ακόμα χρόνια. Επί του παρόντος ο Πάολο Κόστα θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη και το καλοκαίρι θα εξαρτηθεί το μέλλον του.

Σήμερα εξάλλου αναμένεται να ξεκαθαρίσει σε μεγάλο ποσοστό το αν τελικά ο υπό δοκιμή τις τελευταίες μέρες Νούνο Ολιβέιρα Πάεζ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη με τον Βραζιλιάνο με ιταλικό διαβατήριο να φαίνεται πως μέρα με την ημέρα κερδίζει την εμπιστοσύνη του Κίκε Ερνάντεθ.

Ο Πάεζ έχει δείξει ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με αρκετά καλή τεχνική που έχει την δυνατότητα να μοιράζει σωστά το παιχνίδι και γενικά να προωθεί την μπάλα κάτι που λείπει στην πραγματικότητα από το παιχνίδι του Άρη αφού σπάνια δημιουργεί ευκαιρίες με κάθετες πάσες ή με καλές ενέργειες που προέρχονται από την μεσαία του γραμμή.

Τέλος υπάρχει μία πιθανότητα να πραγματοποιηθεί μία ακόμα μεταγραφή αμυντικού ποδοσφαιριστή, αλλά μόνο στην περίπτωση που θα προκύψει κάτι το εξαιρετικό με τον Ερνάντεθ να ζήτησε ξεκαθάρισμα του υλικού και να δουλέψει με 25-26 ποδοσφαιριστές.

Όπως και να έχει όμως το σίγουρο είναι ότι οι μεγάλες αλλαγές θα γίνουν το καλοκαίρι, όταν και ο Ισπανός θα είναι ο απόλυτος γνώστης της κατάστασης και του έμψυχου υλικού και θα καταθέσει και τις σχετικές του προτάσεις.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ