ΑΡΗΣ

Προς διαζύγιο με Αμπρέου

Προς διαζύγιο με Αμπρέου
Αμπρέου-πανηγυρικό-άρης-ξάνθη

Προς διαζύγιο με Σεμπαστιάν Αμπρέου που έμεινε εκτός αποστολής ενόψει του ματς με Αστέρα Τρίπολης

Ο διεθνής Ουρουγουανός επιθετικός μπορεί να είχε έρθει το καλοκαίρι στον Άρη γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φιλάθλους της ομάδας ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες η έλευση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ τον φέρνει στην πόρτα της εξόδου. Το γιατί; Έχει να κάνει με το ότι ο "Loco" δεν ταιριάζει στην αγωνιστική φιλοσοφία του Αργεντινού τεχνικού. Ο πρώτος με την σειρά του έχει το μυαλό του την στιγμή αυτή και στο Μουντιάλ του καλοκαιριού στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.
Επί του παρόντος από πλευράς της διοίκησης της ΠΑΕ Άρης αυτό που σημειώνεται είναι ότι ο Αμπρέου ανήκει στο δυναμικό της ομάδας και ότι η συγκέντρωση όλων βρίσκεται αποκλειστικά στραμμένης το αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Αστέρα Τρίπολης. Από εκεί και πέρα το σίγουρο είναι πως ο "Loco" θα βρίσκεται στο δυναμικό του Άρη μέχρι και το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό (20/12) επίσης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και από την επομένη στην διακοπή που θα ακολουθήσει θα φανεί τι μέλλει γενέσθαι με επικρατέστερο σενάριο την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Η αποστολή με Αστέρα Τρίπολης

Με μία πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρυσίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου (12/12, 16:45) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αμέσως μετά το πέρας της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία ωστόσο δε συμπεριλαμβάνεται ο Ουρουγουανός επιθετικός Σεμπαστιάν Αμπρέου.

Ο διεθνής άσος των Θεσσαλονικέων παραπονέθηκε για στομαχικές διαταραχές με αποτέλεσμα ο Αργεντινός τεχνικός να μην τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το επερχόμενο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Επίσης ο Κούπερ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νάτσο Γκαρσία που ταλαιπωρείται από τραυματισμό και του τιμωρημένου Αράνο, ενώ εκτός έμειναν επίσης και Πέσκοβιτς, Ρομπέρζ, Ρόβας, Οικονομόπουλος, Γραικός, Μπουγαίδης.

Αναλυτικά την αποστολή του Άρη αποτελούν οι: Σηφάκης, Πιοβεζάν, Νέτο, Ρονάλντο, Ντέιλι, Κουλουχέρης, Κάλβο, Χαβίτο, Πρίττας, Φερνάντεζ, Βανγκέλι, Ναφτί, Κόκε, Πίτου Γκαρσία, Νασούτι, Λαμπριάκος, Γκρασιάν και Κάμπορα.

Η βράβευση του Κάλβο

Το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Ζήνδρος βράβευσε τον Ισπανό νυν ποδοσφαιριστή της ομάδας της Θεσσαλονίκης Τόνι Κάλβο για την ανάδειξή του ως του MVP της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

" Εύχομαι να έχουμε κι άλλες τέτοιες βραβεύσεις και επιτυχείς", σχολίασε ο Γιώργος Ζήνδρος στην αρχική του τοποθέτηση ενώ αναφερόμενος στον Κάλβο τόνισε ότι: " Έχει την δική του προσωπικότητα. Είναι μεγάλο ταλέντο και έχει να δώσει πολλά ακόμη και από μόνος του τα λέει όλα".

Από την πλευρά του ο Κάλβο για την ανάδειξη του MVP της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League είπε: " Θέλω να ευχαριστήσω το κοινό που με ψήφισε για αυτήν την βράβευσή μου αλλά και το κοινό του Άρη που με στηρίζει από την πρώτη μέρα που είμαι στην ομάδα. νιώθω ότι είμαι στον σωστό δρόμο και έτσι θέλω να συνεχίσω".

Για τον ρόλο του στην ομάδα τόνισε: " Έχει αλλάξει ο ρόλος μου στον αγωνιστικό χώρο με τον νέο μου ρόλο από τον νέο μου προπονητή (σ.σ. Έκτορ Ραούλ Κούπερ) να με κάνει να αισθάνομαι πιο σημαντικός για την ομάδα. Ελπίζω να μείνει για πολλά χρόνια περισσότερα για να κερδίσουμε και εγώ και η ομάδα και άλλα βραβεία".

Σε ερώτηση για τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που υπάρχουν στο φινάλε του 2009 με τον Αστέρα Τρίπολης αύριο και τον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή είπε: " Θέλουμε να κλείσουμε με δύο νίκες αν και ο Άρης είναι υποχρεωμένος να κερδίζουμε παίζοντας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πόσο αύριο όσο ακόμα περισσότερο με τον Ολυμπιακό. Μπορεί πριν την τελευταία μας νίκη επί του Λεβαδειακού να προερχόμασταν από ένα αρνητικό σερί αλλά δουλειά μας είναι να σηκώνουμε το κεφάλι και να κοιτάμε μπροστά".

Κι όσο για το αν ήρθε η ώρα να σημειώσει το πρώτο του γκολ μετά τις δύο ασίστ που είχε δώσει στην Λιβαδειά στην νίκη του Άρη με 2-0 δήλωσε: " Η αλήθεια είναι ότι έχω μεγάλη όρεξη για να σκοράρω είτε με σουτ είτε με διεισδύσεις αλλά θεωρώ ότι αν έρθει το πρώτο γκολ θα έρθουν κι άλλα. Νιώθω πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο και με τον τρόπο που με έχει τοποθετήσει ο νέος προπονητής στην αριστερή πλευρά νιώθω ικανοποιημένος".


























TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ