ΑΡΗΣ

Προς την έξοδο από τον Άρη ο Μπουγκέρα

Προς την έξοδο από τον Άρη ο Μπουγκέρα
Μπουγκέρα, Τζεμπούρ, Μπαργκάν, Άρης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ματζίντ Μπουγκέρα βρίσκεται δύο μήνες στο ρόστερ του Άρη, ωστόσο όλα δείχνουν πως ο διεθνής Αλγερινός αμυντικός δεν θα φορέσει σε επίσημο ματς την "κιτρινόμαυρη" φανέλα. Απόφαση που δεν αποκλείεται να ληφθεί άμεσα.

Παρελθόν πριν καν δηλώσει παρών στο ρόστερ του Άρη και σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας αναμένεται να αποτελέσει ο Ματζίντ Μπουγκέρα. Ο διεθνής Αλγερινός αμυντικός που συμπληρώνει σε μία εβδομάδα δύο μήνες παρουσίας του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι πολύ πιθανό να κληθεί άμεσα να λύσει το συμβόλαιό του. Ακόμη και μέσα στα επόμενα 24ωρα, με την απογευματινή προπόνηση να αποτελεί ίσως και κριτήριο.

Κι αν όχι από τις πρώτες μέρες της απόκτησής του μετά την έλευσή του στη Θεσσαλονίκη, στις τάξεις των ανθρώπων του Άρη υπάρχει έντονος προβληματισμός σε ότι αφορά τον Μπουγκέρα. Αποκορύφωμα οι πολλές χαμένες προπονήσεις που είχαν σαν αποτέλεσμα τη μικρή βελτίωση της αγωνιστικής του κατάστασης. Έτσι, ήταν επόμενο να δημιουργήσουν σκέψεις για να αποτελέσει παρελθόν.

Ο 35χρονος διεθνής Αλγερινός αμυντικός δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί στα δεδομένα και τις απαιτήσεις του Νίκου Αναστόπουλου. Την ίδια ώρα που δεν υπάρχει παράπονο για τον επαγγελματισμό του όσον αφορά το πρόγραμμα που πρέπει να ακολουθήσει, τα περιττά κιλά παραμένουν και όπως είναι επόμενο ο προβληματισμός του Νίκου Αναστόπουλου συνεχίζεται.

Στα μείον του Μπουγκέρα είναι και το γεγονός ότι εμφανίζεται αρκετά απόμακρος εντός της ομάδας με εξαίρεση να τις άριστες σχέσεις που διαθέτει με τον συμπατριώτη του Ραφίκ Τζεμπούρ. Χωρίς να έχει δημιουργηθεί η παραμικρή κόντρα με κάποιον δείγμα ότι πιθανόν με τη σειρά του να μην θέλει να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον.

Κάτι που επίσης δεν έχει αρέσει στους ιθύνοντες του Άρη, σε ομάδα και διοίκηση, στην περίπτωση του Μπουγκέρα είναι οι τάσεις φυγής που επιδεικνύει το τελευταίο διάστημα έχοντας πάντα μία δικαιολογία. Αρχικά το σύντομο ταξίδι του στην Αλγερία για να επιστρέψει με τη γυναίκα του, τη σκυτάλη πήρε μία ίωση της εποχής και τέλος η τροφική δηλητηρίαση εξαιτίας της οποίας έχει χάσει τις προπονήσεις της τελευταίας εβδομάδας.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο Μπουγκέρα δείχνει προβληματισμένος και με τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Αιγινιακό στο ισόπαλο 1-1 στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και δη με την αντίδραση του κόσμου. Σε ένα δείγμα της πίεσης που υπάρχει σε μία ομάδα όπως ο Άρης με τις απαιτήσεις που υπάρχουν εκτός από το τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση όσο και από τους φιλάθλους.

Πλέον το ποτήρι της υπομονής στο πρόσωπο του Μπουγκέρα φαίνεται να ξεχειλίζει αν αυτό δεν έχει ήδη συμβεί. Ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες, μετά δηλαδή το τέλος της απογευματινής προπόνησης, μπορεί και να υπάρξει οριστική εξέλιξη με το μέλλον του τελευταίου μεταγραφικού αποκτήματος της ομάδας. Κίνηση που είχε να κάνει από τη στιγμή που δεν ευδοκίμησε το φλερτ με τον Στάθη Ταυλαρίδη που παρέμεινε στον Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Αναστόπουλος περιμένει στην απογευματινή προπόνηση εκτός του Μπουγκέρα να επιστρέψει και ο Ραφίκ Τζεμπούρ που αποτελούν τους δύο τελευταίους του απόντες, στα πλαίσια της διακοπής του πρωταθλήματος της Football League.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ