ΑΡΗΣ

Προς την έξοδο ο Χοσέ Λουίς

Προς την έξοδο ο Χοσέ Λουίς
Ρέγες

Όλα δείχνουν πως ο Χοσέ Λουίς το προσεχές καλοκαίρι θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Θεσσαλονίκης

Στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος της Super League ο Χοσέ Λουίς ήταν ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Άρη σε αντίθεση με ότι συνέβη στη συνέχεια όπου μόνο λίγες δεν ήταν οι φορές που έμεινε ακόμα και εκτός αποστολής.
Ο χθεσινός τραυματισμός του Ισπανού, μετά από ένα σουτ που επιχείρησε ένιωσε έντονους πόνους στο ισχίο με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει και σήμερα να αναμένεται να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει υποστεί, όλα δείχνουν πως δεν θα του επιτρέψουν να προλάβει το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στον Εργοτέλη.

Όπως και να έχει όμως ο Χοσέ Λουίς και σύμφωνα με αντιμετώπιση που έχει είναι φανερό πως δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το προσεχές καλοκαίρι δεν θα του ανανεωθεί το συμβόλαιο και θα αποτελέσει παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τον Ισπανό υπάρχει έντονη φημολογία πως θα ακολουθήσει τον Γκιγιέρμο Όγιος, που ήταν εκείνος που το καλοκαίρι τον είχε φέρει στον Άρη, στην περίπτωση που ο Αργεντινός πρώην τεχνικός των «κιτρίνων» συνεχίσει την καριέρα του σε κάποια ελληνική ομάδα και πιο συγκεκριμένα όπως έχει ακουστεί στην Skoda Ξάνθη.

Κατά τα άλλα πανέτοιμη αναμένεται να είναι η ΠΑΕ Άρης σε λίγες ημέρες ώστε να καταθέσει στην ΕΠΟ τον φάκελο αδειοδότησης έτσι ώστε να μην δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα για την ενδεχόμενη συμμετοχή της ομάδας στο κύπελλο UEFA της επόμενης αγωνιστικής περιόδου αλλά φυσικά και για την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Super League. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν και οι άνθρωποι του Άρη, το πρόβλημα με τον Σανχούρχο δεν έχει κάποια σχέση με τον φάκελο αδειοδότησης ενώ αναμένεται να χρειαστεί ένα ποσό περίπου 300.000 ευρώ.






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ