ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Προσφορά 24 εκ.ευρώ για Σνάιντερ!

Προσφορά 24 εκ.ευρώ για Σνάιντερ!
Σνάιντερ-Άγιαξ

Ο Μιγιάτοβιτς συμφώνησε με τον μάνατζερ του 23χρονου Ολλανδού άσου, και πλέον απομένει να γεφυρωθεί το οικονομικό χάσμα μεταξύ των δύο ομάδων, με τον Άγιαξ να αξιώνει 30 εκ.ευρώ και τους Μαδριλένους να δίνουν 6 εκ.ευρώ λιγότερα

Όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η ισπανική "As", o αθλητικός διευθυντής των πρωταθλητών Ισπανίας, Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς, ταξίδεψε το πρωί του Σαββάτου στο Άμστερνταμ προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μετεγγραφή του 23χρονου μέσου του Άγιαξ,
Η συγκεκριμένη πηγή αναφέρει μάλιστα ότι ο ισχυρός άνδρας σε θέματα μετεγγραφών της Ρεάλ συμφώνησε με τον μάνατζερ του παίκτη, Σόρεν Λέρμπι, αναφορικά με τις οικονομικές απολαβές του παίκτη, και αυτό που απομένει για να κλείσει θετικά το ζήτημα για τους Ισπανούς είναι να γεφυρωθεί το χάσμα των 6 εκ.ευρώ που υπάρχει, με την διοίκηση του "Αίαντα" να κοστολογεί τον Σνάιντερ στα 30 εκ.ευρώ και τη Ρεάλ να προσφέρει 24 εκ.ευρώ

Την ίδια ώρα πάντως ο τεχνικός του Άγιαξ, Τεν Κάτε, προειδοποίησε τη Ρεάλ να κινηθεί γρήγορα για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, καθώς σε περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η μετεγγραφή μέχρι την Τετάρτη, τότε δεν θα διστάσει να τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα με την Σλάβια Πράγας, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ (σε περίπτωση που αγωνιστεί έστω και ένα λεπτό δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ την ίδια χρονιά με άλλη ομάδα).

"Εαν μπορέσουμε θα χρησιμοποιήσουμε τον Σνάιντερ την Τετάρτη, για αυτό θα πρέπει να κινηθούν γρήγορα", τόνισε ο προπονητής του Άγιαξ με δηλώσεις του σε ολλανδικό σάιτ, επισημαίνοντας πάντως πως το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί ο παίκτης στους Μαδριλένους

"Κάτι τέτοιο θα μας στενοχωρήσει όμως δεν θα είναι και... δράμα. Δεν θα πρέπει να τα βάψουμε μαύρα από τη μετεγγραφή του Σνάιντερ. Μπορείς να αισθάνεσαι υπερήφανος που κάποιος έρχεται να δώσει τόσα πολλά χρήματα για έναν παίκτη που έχει βγει από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Πάντως όποιος παίκτης και να φύγει θα έχουμε αντικαταστάτες. Για αυτό ο Άγιαξ θα παλεύει πάντα για τον τίτλο στην Ολλανδία", κατέληξε στις δηλώσεις του.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή αυτή, θα είναι η έκτη για τους πρωταθλητές Ισπανίας, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές των Μέτσελντερ, Πέπε, Σαβιόλα, Ντρέντε και Ντούντεκ.

Πήρε τον 19χρονο Ζάλαϊ
Στην απόκτηση ενός ακόμη εξελίξιμου νεαρού παίκτη προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα, οι "μερένχες" πήραν από την ερασιτεχνική ομάδα της Στουτγκάρδης τον Ούγγρο, Ανταμ Ζάλαϊ.

Όπως ανακοίνωσε ο γερμανικός σύλλογος, ο 19χρονος άσος πρόκειται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο στους πρωταθλητές Ισπανίας την Δευτέρα, αφού πρώτα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Προορίζεται για τη δεύτερη ομάδα της "βασίλισσας", η οποία συμμετέχει στο πρωτάθλημα της γ' κατηγορίας.

Η μεταγραφή του Ούγγρου διεθνή με την εθνική U21 θα κοστίσει στη Ρεάλ 500.000 ευρώ. Δύο εβδομάδες νωρίτερα η διοίκηση είχε ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού Γερμανού, Κρίστοφερ Σχορς, από την Χέρτα Βερολίνου.


















TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ