ΕΥΡΩΠΗ

Προσφορά-μαμούθ για Καπέλο από Ανζί

Προσφορά-μαμούθ για Καπέλο από Ανζί

Μετά την αποτυχία της να προσελκύσει τον Ζοζέ Μουρίνιο, η Ανζί ετοιμάζεται να κάνει το "μπαμ" προσλαμβάνοντας τον Φάμπιο Καπέλο.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής "Daily Mail", ο ζάμπλουτος πρόεδρος του ρωσικού συλλόγου (η περιουσία του ανέρχεται περίπου σε 5.000.000.000 λίρες) θεωρεί τον "Δον Φάμπιο" ως τον ιδανικό για την άκρη του πάγκου και για αυτό το λόγο σχεδιάζει μία άκρως δελεαστική πρόταση στον Ιταλό.

Ο επιτυχημένος τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να αναλάβει κάποια ομάδα μέχρι να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την Αγγλία (μετά το τέλος του Euro 2012 όπου τα "λιοντάρια" έχουν σχεδόν εξασφαλίσει την πρόκριση) και ότι αυτή θα είναι η τελευταία δουλειά στην καριέρα του όμως η Ανζί σκοπεύει να τον "πείσει" παρουσιάζοντάς το ένα μεγαλόπνοο σχέδιο για την νέα σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως η ομάδα από το Νταγκεστάν έχει ήδη στο ρόστερ της παίκτες μεγάλης φήμης όπως οι Σαμουέλ Ετό'ο, Ρομπέρτο Κάρλος και Ζιούρι Ζιρκόβ, ενώ στα αξιοσημείωτα του νέου ρωσικού πρωτάθληματος (2012-2013) είναι πως θα ξεκινήσει για πρώτη φορά φθινόπωρο ακολουθώντας τις περισσότερες ευρωπαϊκές Λίγκες.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ