ΑΡΗΣ

Προσφυγή από τον Καπετάνο

Προσφυγή από τον Καπετάνο
INTIME SPORTS

Σε κατάθεση προσφυγής κατά της ΠΑΕ Άρης προχώρησε ο Κώστας Καπετάνος.

Ο Κώστας Καπετάνος προχώρησε σε κατάθεση προσφυγής κατά της ΠΑΕ Άρης με την κοινοποίησή της να αναμένεται να γίνει αύριο(19/12).

Μία κίνηση που όπως αποδείχθηκε ήταν το αποτέλεσμα της δυσαρέσκειας του έμπειρου μέσου για τον παραγκωνισμό του μετά τον ερχομό του Λούκας Αλκαράθ στην τεχνική ηγεσία του Άρη.

Ουσιαστικά ο Καπετάνος με την κίνησή του να καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης εκτός του ότι ζητάει τα δεδουλευμένα και την ελευθερία του θέτει τον εαυτό του εκτός Άρη μετά από 18 μήνες παρουσίας.

Από εκεί και πέρα μετά τα ονόματα των Ανδρέα Τάτου και Σάκη Πρίττα κι ενώ αυτό του Παύλου Μητρόπουλου δεν υφίσταται πλέον μετά το καλοκαίρι επανήλθε αυτό του Βαγγέλη Γεωργίου.

Το καλοκαίρι όταν είχε απασχολήσει είχε βρεθεί κοντά σε συμφωνία με την ΠΑΕ Άρης χωρίς όμως αυτή να υλοποιηθεί. Κάτι όμως που δεν αποκλείεται να γίνει τώρα καθώς σκέφτεται να φύγει από τον Εργοτέλη.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αγωνίζεται στην ομάδα του Ηρακλείου και στο πρωτάθλημα της Football League καθώς ο 24χρονος αριστερός μπακ χαφ αποτελεί από τις βασικές επιλογές του Σίνισα Γκόγκιτς.

Ωστόσο, επιθυμία του Γεωργίου είναι να επιστρέψει στην Super League και από την στιγμή που είναι θετικός στο να αγωνιστεί στον Άρη αυτό θα πρέπει να θεωρείται εφικτό από την στιγμή που υπάρξει κρούση μέσα στις επόμενες ημέρες.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ