ΑΡΗΣ

Προσφυγή για ελευθερία από Κουλουχέρη

Προσφυγή για ελευθερία από Κουλουχέρη
INTIME SPORTS

Την ικανοποίηση της πρώτης νίκης στο φετινό πρωτάθλημα επί του ΟΦΗ, ήρθε να επισκιάσει η κατάθεση προσφυγής του Ευθύμη Κουλουχέρη.

Κίνηση με την οποία ο έμπειρος αμυντικός όχι απλά ξάφνιασε άπαντες στην ομάδα της Θεσσαλονίκη αλλά με την οποία εκτός από χρήματα ζητάει και την ελευθερία του κάνοντας λόγο για μείωση προσωπικότητας.

Μείωση προσωπικότητας έχει να κάνει για το ότι δεν συμπεριλήφθηκε στην προετοιμασία του καλοκαιριού αλλά και ότι με την έλευση του Μιχάλ Πρόμπιερζ τοποθετήθηκε στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας.

Σύμφωνα με ότι προκύπτει από το περιβάλλον του Κουλουχέρη το ποσό που αναφέρεται στην προσφυγή του που κατατέθηκε χθες και κοινοποιήθηκε σήμερα στην ΠΑΕ Άρης ανέρχεται περί των 250.000 ευρώ.

Ένα ποσό που έχει να κάνει σχεδόν με όλο το περσινό συμβόλαιο του Έλληνα αμυντικού που όπως τονίζεται ακόμη σε καμία περίπτωση δεν θα προχωρούσε στην κατάθεση της προσφυγής αν οι συνθήκες απέναντί του ήταν διαφορετικές.

Κι αυτό γιατί όπως τονίζεται από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στον Άρη από το καλοκαίρι του 2005 δεν ζήτησε ποτέ τα χρήματά του παρά μόνο με την χθεσινή του κίνηση να προχωρήσει σε κατάθεση προσφυγής.

Ο Κουλουχέρης θα πρέπει να σημειωθεί ότι παραβρέθηκε στην προπόνηση της Δευτέρας και μετά το χθεσινό ρεπό σε συνδυασμό με την κατάθεση της προσφυγής του δεν εμφανίστηκε σήμερα στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και σύμφωνα με πληροφορίες δεν προτίθεται να το κάνει.

Το ραντεβού με τον πρόεδρο

Στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης υποστηρίζουν πως υπήρχε για σήμερα προγραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα στον πρόεδρό της Θανάση Αθανασιάδη και τον 31χρονο αμυντικό για διευθέτηση της εκκρεμότητας.

Το γεγονός ότι το συγκεκριμένο ραντεβού δεν έγινε ποτέ έχει να κάνει με το ότι ο Κουλουχέρης βρισκόταν εκτός Θεσσαλονίκης για τον λόγο όπως υποστηρίζεται από το περιβάλλον του είχε υπάρχει με επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΠΑΕ προχθές Δευτέρα όχι όμως και προγραμματισμένο ραντεβού.

Κι όσο δε για το ενδεχόμενο στην διάρκεια του καλοκαιριού μετακίνησής του στην Λάρισα και προ ημερών στην Δόξα Δράμας η πλευρά του 31χρονου έμπειρου αμυντικού τονίζει πως δεν υπήρχε επίσημη πρόταση αλλά φιλολογικό ενδιαφέρον.

Δεν κάνει ένσταση, χωρίς Ουμπίντες με Πανιώνιο

Κατά τα άλλα η ΠΑΕ Άρης δεν πρόκειται να κάνουν πράξη την σκέψη τους περί υποβολής ένστασης για την δεύτερη κίτρινη κάρτα που είχε αντικρίσει ο Χαβιέρ Ουμπίντες από τον διαιτητή Μήτσιο με αποτέλεσμα να αποβληθεί στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» της περασμένης Κυριακής για την 10 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Μία αλλαγή στάσης που είχε να κάνει με την μελέτη του νομικού πλαισίου και την διαπίστωση πως η ένστασή τους μέσω της προβολής του βίντεο βάσει των νέων κανονισμών το πιθανότερο ήταν να πέσει τελικά στο κενό.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ουμπίντες θα απουσιάσει από την εκτός έδρας μάχη του Άρη που ακολουθεί με τον Πανιώνιο στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης με επικρατέστερο αντικαταστάτη του από τον Μίχαλ Πρόμπιερζ τον Ισπανό Νοέ Ακόστα.

Στα ευχάριστα δε της Τετάρτης για τον 39χρονο Πολωνό τεχνικό του Άρη είναι ότι ο Ντάρσι Νέτο δείχνει να ξεπερνάει πολύ νωρίτερα από ότι υπολογιζότανε την θλάση που είχε υποστεί στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ