ΑΡΗΣ

Προσφυγή κατέθεσε ο Καστίγιο

Προσφυγή κατέθεσε ο Καστίγιο
INTIME SPORTS

Προσφυγή κατά τις ΠΑΕ Άρης κατέθεσε λίγο μετά τις 11:00 ο Νέρι Καστίγιο διεκδικώντας το ποσό των 2.160.000 ευρώ που αφορά δεδουλευμένα, την ελευθερία του και την ρήτρα του συμβολαίου του.

Αφού ούτε στην σημερινή πρωινή επαφή της ΠΑΕ Άρης με την πλευρά του Νέρι Καστίγιο δεν βρέθηκε λύση ο 28χρονος διεθνής Μεξικανός επιθετικός προχώρησε σε κατάθεση προσφυγής διεκδικώντας το ποσό των 2.160.000 ευρώ.

Ένα ποσό που αφορούσε χρήματα του διετούς συμβολαίου του που είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι με την ΠΑΕ Άρης και λήγει το επόμενο, την ελευθερία του και την ρήτρα του 1.000.000 ευρώ σε περίπτωση κατάθεσης προσφυγής του.

Το σημερινό ραντεβού για το πρωί της Τετάρτης μετην πλευρά του Καστίγιο είχε να κάνει σαν εξέλιξη της χθεσινής διπλής επαφής μεταξύ των δύο πλευρών δια του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, χωρίς όμως να υπήρξε και πάλι ξεκάθαρη απάντηση στην πρόταση της περασμένης Πέμπτης.

Αυτής του αδερφού και μάνατζερ του Νέρι Καστίγιο, Άλεξ Καστίγιο, που είχε γίνει στην συνάντηση της περασμένης Πέμπτης στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και αφορούσε άμεση καταβολή των οφειλών μέχρι 31/12/11 που ανέρχονται σε 190.000 ευρώ και σε έξι δόσεις το υπόλοιπο ποσό ύψους των 500.000 ευρώ.

Μία εξέλιξη της οποίας θα ακολουθούσε η διαδικασία της εύρεσης της χρυσής τομής για ένα συναινετικό διαζύγιο προς αποφυγή της κατάθεσης προσφυγής του 28χρονου διεθνή Μεξικανού επιθετικού κατά της ΠΑΕ Άρης που σύμφωνα με το συμβόλαιό του που είχε υπογραφεί το περασμένο καλοκαίρι υπάρχει ρήτρα 1.000.000 ευρώ.

Κάτι όμως που δεν έγινε με αποτέλεσμα ο Καστίγιο να προχώρησε στην κατάθεση προσφυγής του κατά της ΠΑΕ Άρης ώστε να μπορέσει μέσα στον Ιούνιο να μείνει ελεύθερος και ακολούθως να υπογράψει για τρία χρόνια στην Πατσούκα με την οποία έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο 28χρονος διεθνής Μεξικανός επιθετικός αναμένεται το απόγευμα (16:30) στην Αθήνα για ένα προσωπικό του θέμα που είχε να κάνει με το αν θα κατέθετε ή όχι προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ