ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο

Προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο
INTIME SPORTS

Προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο κατέθεσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός κατά της απόφασης για τις αδειοδοτήσεις των ομάδων της Superleague.

Μία αρκετά ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε το Σάββατο η εφημερίδα SportDay που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Ο Παναιτωλικός λοιπόν προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ με σκοπό να ανατραπεί η απόφαση για τις αδειοδοτήσεις!

Ανάλογη περίπτωση είχαμε και την περσινή σεζόν με τον ΟΦΗ, όμως οι Κρητικοί τελευταία στιγμή (και υπό τις "απειλές" τις ΕΠΟ) έκαναν πίσω.

Ο Φώτης Κωστούλας ωστόσο δεν... μασάει και όπως όλα δείχνουν, ειδικά αν υποβιβαστεί και μαθηματικά ο Παναιτωλικός, θα πάει την υπόθεση μέχρι το τέλος!

Η πλευρά του Παναιτωλικού ζητά την άρση της συμμετοχής ομάδων στην Superleague από τη στιγμή που δεν έχουν αδειοδότηση από την ΕΠΟ, καθώς η αλλαγή έγινε κατά τη διάρκεια του τρέχοντος πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει πως άλλαξε η προκήρυξη του πρωταθλήματος.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με αυτή την περίπτωση, αφού αν δικαιωθεί η ομάδα του Αγρινίου, τότε θα έχουμε απίστευτες ανατροπές τη νέα αγωνιστική περίοδο.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ