ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο διαπιστευμένος της Γκεζτέπε που επιτέθηκε στον πρόεδρο της Φενέρ

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο διαπιστευμένος της Γκεζτέπε που επιτέθηκε στον πρόεδρο της Φενέρ
PRINT SCREEN

Τον διαπιστευμένο που ξεκίνησε το χάος που ακολούθησε στο Γκεζτέπε - Φενέρμπαχτσε συνέβαλε η τουρκική αστυνομία, με το στέλεχος των γηπεδούχων να περνάει τη νύχτα του Σαββάτου (17/08) στο τμήμα Χατάι της Σμύρνης και το πρωί της Κυριακής (18/08) να οδηγείται στον εισαγγελέα.

Άμεσα κινήθηκε η τουρκική αστυνομία στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα πρωταθλήματος της γειτονικής χώρας, και έγιναν viral σε όλον παγκοσμίως, ανάμεσα στην Γκεζτέπε και τη Φενέρμπαχτσε.

Ο διαπιστευμένος των γηπεδούχων που ξεκίνησε τον χαμό συνελήφθη, πέρασε τη χθεσινή (17/08) στο αστυνομική τμήμα Χατάι της Σμύρνης, ενώ το πρωί της Κυριακής (18/08) οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, με τις ποινές που αντιμετωπίζει να είναι βαρύτατες.

Δείτε το video

Το χρονικό του χάους της Σμύρνης

Όλα ξεκίνησαν στο δεύτερο ημίχρονο, όταν ο πρόεδρος των "καναρινιών" θέλησε να βρεθεί κοντά στην εξέδρα των φιλοξενούμενων καθώς υπήρχαν πολλοί από αυτούς που δεν είχαν καταφέρει να εισέλθουν στο γήπεδο.

Θέλοντας να επιστρέψει στη θέση του, ο Κοτς δέχθηκε επίθεση από διαπιστευμένο άτομο, το οποίο έσπρωξε από πίσω και τον έριξε στο έδαφος.

Το όλο σκηνικό έλαβε χωρά μπροστά στην εξέδρα των γηπεδούχων οπαδών, οι οποίοι σημάδευαν τον πρόεδρο της Φενέρ με αντικείμενα. Μάλιστα, ένας εξ αυτών τον πέτυχε με ένα μπουκάλι νερό στο πρόσωπο!

Ο διαιτητής της αναμέτρησης διέκοψε προσωρινά τον αγώνα και αφού τα πνεύματα ηρέμησαν ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε επέστρεψε στη θέση του, στα επίσημα, με τη βοήθεια των ανδρών της προσωπικής του ασφαλείας, αλλά και αστυνομικών, που ύψωσαν "τείχος" προστασίας με τις ασπίδες τους.

Το ματς τελικά συνεχίστηκε κανονικά, με τη Φενέρ να δέχεται την ισοφάριση σε 2-2 στο 95' κι ενώ είχε προηγηθεί με 2-0 στο ημίχρονο, χάρη στα γκολ των Τζέκο (45+3) και Εν Νεσίρι (45+7').

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ