ΙΩΝΙΚΟΣ

"Προσοχή με Παναιτωλικό"

"Προσοχή με Παναιτωλικό"
Ιωνικος πανηγυρικο

Προσοχή στον αγώνα κυπέλλου με τον Παναιτώλικο ζήτησε απο τους παίκτες του Ιωνικού στέλεχος της ΠΑΕ.

"Το κύπελλο είναι ο κατ εξοχήν θεσμός των εκπλήξεων και πρέπει οι παίκτες μας να αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό με τη δέουσα σοβαρότητα, υπευθυνότητα και επαγγελματισμό, όπως άλλωστε πρέπει να αντιμετωπίζουν όλες τις ομάδες, ανεξαρτήτως ονόματος και έδρας", σχολίασε στέλεχος της ΠΑΕ Ιωνικός αμέσως μετά την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδας 2007-08, που έφερε στον δρόμο των Νικαιωτών την ομάδα του Αγρινίου και πρόσθεσε:

"Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα με ιστορία και μεγάλες φιλοδοξίες, ενώ το γεγονός ότι θα παίξει στο γήπεδό του, τον καθιστά εν δυνάμει δύσκολο αντίπαλο, καθώς όπως όλοι ξέρουμε το γήπεδο του Αγρινίου γεμίζει από κόσμο σε όλους τους αγώνες της ομάδας.

Με δεδομένο, δε, ότι ο αγώνας είναι νοκ άουτ, πρέπει να αντιληφθούν οι παίκτες μας ότι είναι υποχρεωμένοι στις 5 Σεπτεμβρίου να παίξουν σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες για να πάρουν την πρόκριση και να συνεχίσουν στη διοργάνωση. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δουν τον συγκεκριμένο αγώνα αφ υψηλού και να πιστέψουν ότι θα πάνε στο Αγρίνιο για εκδρομή".





Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, οι παίκτες του Ιωνικού μετά το χθεσινό ρεπό επανήλθαν σήμερα στην ενεργό δράση και γυμνάστηκαν πρωί και απόγευμα, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεών τους σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Μοναδικός απών είναι ο Σάκης Γκόγκας ο οποίος έχει μια θλάση στο γαστροκνήμιο του αριστερού ποδιού και θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου 10-15 ημέρες. Αντίθετα, ο Γιώργος Σίμος ξεπέρασε το πρόβλημα με την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρούσε και από σήμερα μπήκε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

Αύριο οι παίκτες του Ιωνικού θα προπονηθούν το απόγευμα, ενώ την Τετάρτη (18.00) θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό αγώνα τον Ηλυσιακό. Αυτό είναι το πρώτο εφετινό ματς του Ιωνικού στο γήπεδο της Νεάπολης και το πρώτο μετά από τον περασμένο Ιανουάριο, που θα χρησιμοποιηθεί και πάλι η κερκίδα της θύρας 1-2.

Για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό θα υπάρχει εισιτήριο με γενική είσοδο 5 ευρώ, ενώ από τα ταμεία του γηπέδου θα πωλούνται και κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι οι τιμές των καρτών διαρκείας, οι κάτοχοι των οποίων, μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα φιλικά και επίσημα εντός έδρας ματς, είναι 500 ευρώ για τη θύρα 5, 100 ευρώ για τη θύρα 1-2 και 50 ευρώ για τη θύρα 3.







TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ