ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προσοχή στον Εργοτέλη

Προσοχή στον Εργοτέλη
παναθηναικος πανηγυρικο

Στην Παιανία αφήνουν στην άκρη το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη

Η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό αποτελεί παρελθόν για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, αφού μια ''γκέλα'' μπορεί να στοιχίσει ακριβά, ειδικά από την στιγμή που η διαφορά από την ΑΕΚ δεν έχει αυξηθεί και παραμένει στους δυο βαθμούς.
Το κλίμα είναι καλό παρά την ένταση που πήγε να δημιουργηθεί κατά την διάρκεια της εβδομάδας με την υπόθεση των πριμ. Οι παίκτες ξέρουν οτι αν πάρουν τη νίκη απέναντι στους Κρητικούς θα έχουν την κατάλληλη ψυχολογία για τις αγωνιστικές που απομένουν, ενώ θα κρατήσουν ''ζεστούς'' και τους οπαδούς που είναι ενθουσιασμένοι μετά το ''διπλό'' στο Καραϊσκάκη.

Όσον αφορά την προπόνηση μετά από το καθιερωμένο ζέσταμα έκαναν ταχύτητες και ασκήσεις στο κράτημα της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με δίτερμα διάρκειας 20 λεπτών και στημένες φάσεις. Ατομικά πρόγραμμα ακολούθησαν οι Άντονι Σέριτς και Βίκτορ Σάντσεθ. Ο Βίκτορ Μουνιόθ μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι, όπου δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη έκπληξη. Εκτός αποστολής έμειναν οι Φίλιππος Δάρλας, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, Ηλίας Κώτσιος, Άντονι Σέριτς, Αλέξανδρος Τζόρβας, Θανάσης Τσίγκας, Έκι Γκονζάλες, Βίκτορ Σάντσεθ, Νίκος Μπουτζίκος και Μίκαελ Άντονσον.

Πιθανές αλλαγές στην ενδεκάδα
Τα πλάνα του Βίκτορ Μουνιόθ για το προσεχές παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη δεν αναμένονται να έχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με αυτά του ντέρμπι. Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να κάνει πιο επιθετικό το σχήμα, με την ''μετάθεση'' του Σωτήρη Λεοντίου από το αριστερό άκρο της άμυνας, στο πλάι του Αλέξανδρου Τζιόλη.

Αν γίνει αυτό, ο Ρικάρντο Μπόβιο θα βρεθεί στον πάγκο και ο Λουκάς Βύντρα θ' αναλάβει το αριστερό άκρο της άμυνας. Από εκεί και πέρα, ο Εμπέντε θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Νίλσον, Γκούμας, Μόρις, είναι σταθεροί στην αμυντική διάταξη, Τζιόλης, Ίβανσιτς και Νίνης θα είναι στην μεσαία γραμμή, ενώ Παπαδόπουλος και Σαλπιγγίδης θ' αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

Αρκετός κόσμος στις εξέδρες
Όσον αφορά τον κόσμο που αναμένεται να βρεθεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, τα εισιτήρια παρουσιάζουν αυξημένη ζήτηση και οι άνθρωποι της ΠΑΕ περιμένουν είκοσι πέντε με τριάντα χιλιάδες κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο. Είναι χαρακτηριστικό οτι τόσο οι παίκτες, όσο και ο Βίκτορ Μουνιόθ σκέφτονται τον κόσμο που θα είναι στο γήπεδο, καθώς θέλουν μετά από αρκετό καιρό να έχουν την συμπαράσταση τους.










TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ