ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Προσοχή συνέστησε ο Κοκότοβιτς

Προσοχή συνέστησε ο Κοκότοβιτς
Κοκοτοβιτς

Τις καθιερωμένες δηλώσεις πριν από ένα παιχνίδι, έκανε ο προπονητής του Ατρομήτου

" Οι στόχοι μας δεν αλλάζουν, πόσο μάλιστα σε ένα παιχνίδι που είναι μέσα στην έδρα μας. Θέλουμε μόνο τη νίκη και πιστεύω ότι θα την πετύχουμε, αν και για μία ακόμα φορά θα έχω πολλές απουσίες. Είμαστε, όμως, συνηθισμένοι στα προβλήματα και έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες που θα αγωνιστούν, οι οποίοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους", τόνισε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

" Με τίποτα, όμως, δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Ιωνικό και να μας επηρεάσει το γεγονός ότι βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ιωνικός χρειάζεται προσοχή και όπως έδειξε στο ματς με την Κέρκυρα είναι σε θέση να κάνει τη ζημιά".

Νοκ άουτ ο Γελαδάρης
Τελικά, ο τραυματισμός του Δημήτρη Γελαδάρη προς το τέλος της χθεσινής προπόνησης αποδείχθηκε περισσότερο σοβαρός απ' ότι αρχικά είχε εκτιμηθεί. Το τράβηγμα στο δικέφαλο θα τον αφήσει εκτός από τον αγώνα του Σαββάτου και πλέον στόχος του ιατρικού επιτελείου είναι να προλάβει τον επόμενο αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Αμφίβολη είναι όμως και η συμμετοχή του Αλέν Ραγκουέλ, που έχει σφίξιμο στο τετρακέφαλο και κάνει αγώνα δρόμου για να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κατεμής, ο οποίος είχε χθες πυρετό, ενώ Μερίνο, Άντερσον και Μιχαηλίδης έκαναν και σήμερα θεραπεία κάτι που σημαίνει ότι είναι εκτός πλάνων για το ματς με τον Ιωνικό.








TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ