ΑΡΗΣ

Προσπάθεια Αθανασιάδη για Κουλουχέρη

Προσπάθεια Αθανασιάδη για Κουλουχέρη
INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιος Αθανασιάδης, έχει αναλάβει επί προσωπικού την εύρεση λύσης στην προσφυγή που κατέθεσε την Τρίτη ο Ευθύμης Κουλουχέρης και εκδικάζεται την Δευτέρα (28/11).

Είναι χαρακτηριστικό πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης φρόντισε να επικοινωνήσει τόσο χθες όσο και σήμερα με τον δικηγόρο του 31χρονου Έλληνα αμυντικού, Αργύρη Λύβα, κάνοντάς του ξεκάθαρο την επιθυμία του εύρεσης λύσης.

Μία λύση όμως που θα πρέπει να έχει βρεθεί το αργότερο μέχρι το πρωί της Δευτέρας, δηλαδή αν όχι σήμερα τότε στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου που θα ακολουθήσει, προς αποφυγή εκδίκασης της προσφυγής του.

Ο Κουλουχέρης με την προσφυγή που κατέθεσε την περασμένη Τρίτη ζητάει το ποσό των 250.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν από την συνεργασία του με την ΠΑΕ Άρης.

Ποσό που είναι το "καθαρό" της προσφυγής όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ποδοσφαιριστή με το «μεικτό» ποσό να ανέρχεται στις 305.000 ευρώ.

Τόσο στην χθεσινή όσο και στην σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Αθανάσιου Αθανασιάδη, με τον δικηγόρο του Κουλουχέρη, Αργύρη Λύβα, έκανε ξεκάθαρο το θέλω του.

Την εύρεση λύσης και ότι θα επιδιώξει ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης να επικοινωνήσει με τον 30χρονο Καρδιτσιώτη κεντρικό αμυντικό που μετά την τελευταία του προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου με την υπόλοιπη ομάδα την περασμένη Δευτέρα μετέβη στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το καλοκαίρι ο Κουλουχέρης σε επαφή που είχε με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης είχε ζητήσει να λυθεί το συμβόλαιό του λαμβάνοντας μόνο τα δεδουλευμένα σε εκείνο το χρονικό σημείο που ανέρχονταν σε 140.000 ευρώ χωρίς να αξιώνει τίποτα περισσότερο.

Χωρίς δηλαδή να αξίωνε κάποια αποζημίωση για τα χρήματα του υπολοίπου συμβολαίου του της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου που ολοκληρώνεται. Ένα διαζύγιο όμως που δεν ήρθε σε εκείνο το χρονικό σημείο με αυτό που απομένει να φανεί την στιγμή αυτή είναι αν θα βρεθεί λύση μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Κάτι που για να γίνει και με δεδομένη την διάθεση της ΠΑΕ Άρης όπως αυτή έχει εκφραστή δια του προέδρου της είναι να βρεθεί η χρυσή τομή σε συνδυασμό και με την διάθεση του Κουλουχέρη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ