ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόστιμο σε Ντιόγκο

Πρόστιμο σε Ντιόγκο
ντιόγκο

Το παράπτωμα του Ντιόγκο να καθυστερήσει στην προπόνηση υποχρέωσε τον Ερνέστο Βαλβέρδε να τιμωρήσει με πρόστιμο τον Βραζιλιάνο άσο

Τον τελευταίο καιρό, ο Βαλβέρδε, διακρίνει μία χαλαρότητα στον Βραζιλιάνο παίκτη, καθώς επανειλλημένα έχει αργοπορήσει στην προπόνηση. Αυτή την φορά δεν απέφυγε το πρόστιμο και τις παρατηρήσεις του Ισπανού τεχνικού.
" Εμένα δεν με ενδιαφέρει ένας παίκτης να είναι μόνο καλός. Αλλά να είναι σωστός. Και συνεπής. Να ξέρεις ότι έχεις έρθει σε μία ομάδα που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί. Παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και είναι υποχρεωμένη από το όνομα της να κερδίζει σε κάθε παιχνίδι.

Έχεις έρθει σε μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να είσαι σοβαρός. Αλλά εσύ δεν είσαι. Δεν είσαι εντάξει. Έχουμε πει ότι πρέπει να ερχόμαστε στη ώρα μας. Κι εσύ καθυστερείς συνέχεια. Δεν θέλω να βάζω πρόστιμο, αλλά θα τιμωρηθείς. Ετσι πρέπει να κάνω. Οφείλουμε να κοιτάμε όλοι μας την ομάδα.

Και η ομάδα αυτή έχει πολλές υποχρεώσεις. Κι εσείς έχετε πολλές υποχρεώσεις απέναντι στην ομάδα. Δεν πρέπει ο καθένας εδώ μέσα να κάνει ότι θέλει. Πρέπει όλοι να προσπαθούμε να είμαστε εντάξει απέναντι στον σύλλογο. Διαφορετικά δεν έχουμε θέση στον σύλλογο



", ήταν τα λόγια του Βαλβέρδε προς τον Βραζιλιάνο άσο.

Ο Βαλβέρδε προσπαθεί να κρατάει ίσες αποστάσεις προς όλους τους παίκτες, καθώς παρατηρήσεις για ανάρμοστη συμπεριφορά έχουν δεχτεί στο παρελθόν τόσο ο Λέτο όσο και οι Μπράβο και Μήτρογλου.

Ενδιαφέρον για Παπάζογλου

"Δίχτυα" προς Άρη μεριά έχει ρίξει ο Ολυμπιακός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πρωταθλητής Ελλάδος έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σάκη Παπάζουγλου.

Ο επιθετικός του Άρη από το νέο χρόνο μένει ελεύθερος και μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα επιθυμεί. Δεδομένη είναι η επιθυμία του νεαρού παίκτη να φύγει από τον Άρη, για αυτό το λόγο δεν αγωνίζεται στους "κιτρινόμαυρους" καθώς δεν ανανεώνει το συμβολαίου του.

Ο Μπόζιντας Μπάντοβιτς είχε παρακολουθήσει τον 20χρονο παίκτη σε αγώνα της Εθνικής Ελπίδων με την Ελβετία στις 19 Νοεμβρίου. Ο παίκτης υπήρξε μεταγραφικός στόχος του Πανσερραϊκού, που τον ζητούσε ως δανεικό από τον Άρη, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε μετά από άρνηση του Παπάζογλου.










TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ