ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρώτα Χέρτα, μετά μεταγραφές

Πρώτα Χέρτα, μετά μεταγραφές
ολυμπιακός πανηγυρικο

Στο μυαλό όλων υπάρχει μόνο η Χέρτα Βερολίνου, όμως πιθανή πρόκριση φέρνει... μεταγραφές

Ο Ολυμπιακός, μπορεί να μην καίγεται στην παρούσα φάση, για ένα ακόμα δεξί εξτρέμ -την ώρα που στο ρόστερ υπάρχει ο "πολύς" Λουτσιάνο Γκαλέτι- όμως κανείς δεν θα έλεγε "όχι" στο ενδεχόμενο της απόκτησης του πιο εξελίξιμου Κύπριου ποδοσφαιριστή αυτή τη στιγμή.
Ο εξτρέμ της Ομόνοιας, Δημήτρης Χριστοφή, είναι ίσως το πιο "καυτό" όνομα αυτή τη στιγμή στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ενώ δεν είναι τυχαίο, ότι με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή έχουν ασχοληθεί κατά καιρούς τόσο ο Αρσέν Βενγκέρ, όσο και ο Άλεξ Φέργκιουσον.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός, παρακολουθεί εδώ και καιρό, μέσω του Ανδρέα Νινιάδη των ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας και φαίνεται πλέον, πως είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση για την αγορά του ποδοσφαιριστή, από το προσεχές καλοκαίρι. Ο νεαρός Κύπριος εντυπωσιάζει και με τις φετινές του εμφανίσεις, καθώς δεν έχει χάσει ούτε αγώνα της ομάδας του, έχοντας μάλιστα πετύχει 4 τέρματα μέχρι στιγμής.

Τετ-α-τετ Βαλβέρδε-Γκαλέτι

Είναι δεδομένο, πως ο Ισπανός τεχνικός στηρίζει μεγάλο μέρος των σχεδίων του, στον Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας του, είναι πολύ συχνά, ο παίκτης-ηγέτης. Είναι εξάλλου δεδομένο, ότι αναμετρήσεις όπως αυτή με την Χέρτα, δεν κρίνονται μονάχα στην "σκακιέρα" της τακτικής, αλλά και στην ποιότητα και την προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στο γήπεδο.

Την αλήθεια αυτή, την γνωρίζει και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος είχε την Τρίτη πεντάλεπτο τετ-α-τετ με τον Γκαλέτι, τον οποίο και ρώτησε σε τι κατάσταση βρίσκεται, καθώς προέρχεται από τραυματισμό. Ο 28χρονος Αργεντίνος, φέρεται να καθησύχασε τον προπονητή του, δηλώνοντας ότι είναι έτοιμος για την μάχη με τη Χέρτα, ενώ αναμένεται να είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, σε σχέση με τον αγώνα του "Αλκαζάρ".

Στο "Γ. Καραϊσκάκης" για Τοροσίδη η Φιορεντίνα

Για πολλοστή φορά κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν, άνθρωπος της ιταλικής ομάδας θα παρακολουθήσει αγώνα του Ολυμπιακού, έχοντας στραμμένο το βλέμμα του, στο δεξί μπακ των "ερυθρόλευκων", Βασίλη Τοροσίδη.

Ο 23χρονος αμυντικός, άλλωστε είναι ίσως ο μοναδικός, ο οποίος μπορεί να αποχαιρετήσει το λιμάνι κατά την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, καθώς δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν ενδιαφερθεί να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Μάλιστα, η Μπλάκμπερν, είχε καταθέσει επίσημη πρόταση το καλοκαίρι για να τον κάνει δικό της, όμως οι "ερυθρόλευκοι" απέρριψαν την πρόταση, η οποία δεν τους κάλυπτε οικονομικά.

Πρόκριση σημαίνει μεταγραφές

Μπορεί από την ΠΑΕ, να τονίζεται ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνουν μεταγραφές τον χειμώνα, όμως κάτι τέτοιο είναι σίγουρο πως θα αλλάξει από την στιγμή που ο Ολυμπιακός -καλώς εχόντων των πραγμάτων- προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου UEFA.

Αποτελεί άλλωστε, κοινό μυστικό πως οι "ερυθρόλευκοι" χρειάζονται οπωσδήποτε τόσο αμυντικό μέσο όσο και έναν ακόμα επιθετικό και με δεδομένες τις υψηλές προσδοκίες της διοίκησης για την ευρωπαϊκή πορεία, θα χρειαστεί -δίχως άλλο- ενίσχυση στις θέσεις που πονά, κάτι που δεν θα αρνηθεί ούτε ο πρόεδρος , Σωκράτης Κόκκαλης.

Πάγωσαν οι επαφές με Τετέι

Το αρχικό ποσό συζήτησης το οποίο είχε προσδιορίσει η ίδια η Ρόζενμποργκ για τον ποδοσφαιριστή, ήταν περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ, όμως η τιμή που ανακοινωθήκε στον Ολυμπιακό ακουμπούσε τα... 4 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που σε καμία περίπτωση οι "ερυθρόλευκοι" δεν πρόκειται να ακολουθήσουν.

Με τα δεδομένα αυτά, λοιπόν, ο Ολυμπιακός μοιάζει να αποσύρεται προς το παρόν από την υπόθεση απόκτησης του Τετέι, αφήνοντας χώρο για τις αγγλικές ομάδες, που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή. Αν βέβαια, οι επαφές της Ρόζενμποργκ με τους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ, δεν έχουν καρποφορήσει μετά το πέρας της εορταστικής περιόδου, ο Ολυμπιακός αναμένεται να επιστρέψει, με πρόταση ίσως και μικρότερη του 1,5 εκατομμυρίου, ελπίζοντας στο ενδεχόμενο, η νορβηγική ομάδα να θέλει να τον παραχωρήσει.

Σε αντίθετη περίπτωση, στο "μπλοκάκι" του Ανδρέα Νινιάδη, υπάρχουν και άλλες καλές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, στις οποίες θα στραφεί ο Ολυμπιακός, για να καλύψει το δεδομένο κενό στη θέση του αμυντικού μέσου.




























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ