ΑΡΗΣ

Πρώτα ο Άγιος Δημήτριος μετά ο ΠΑΟΚ

Πρώτα ο Άγιος Δημήτριος μετά ο ΠΑΟΚ
Άρης

Προσγειωμένοι είναι όλοι στο τρατόπεδο του Άρη που δηλώνουν: "Πρώτα ο Άγιος Δημήτριος και μετά ο ΠΑΟΚ".

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δήλωσε μετά τη λήξη του χθεσινού παιχνιδιού πως: "Παίξαμε για το αποτέλεσμα και πήραμε μια νίκη που ήταν σημαντική για μας αφού ήταν η πρώτη μας στο πρωτάθλημα. Πλέον για μας προέχει το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άγιο Δημήτριο και μετά το ντέρμπι για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ".

Στην κατάκτηση της πρώτης νίκης στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Ευθύμης Κουλουχέρης που δήλωσε: "Εμείς αναζητούσαμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα σε ένα παιχνίδι που ήρθε μετά το δύσκολο παιχνίδι της Πέμπτης. Για μας μετράει το αποτέλεσμα και προχωράμε", ενώ στο ίδιο μήκος κύματος στάθηκε και ο Σάκης Πρίττας λέγοντας:

"Ήταν πολύ σημαντικό να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα και να μην μέναμε πίσω. Μπορεί να μην είχαμε καλή απόδοση αλλά εδώ φαίνονται οι μεγάλες ομάδες και εμείς κερδίσαμε", με τον Κώστα Χαλκιά να προσθέτει: "Χρειαζόμασταν τη νίκη και τελικά την πήραμε από μία καλή ομάδα και τώρα κοιτάμε την συνέχεια".


Τέλος προτεραιότητα για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Άγιο Δημήτριο έριξε και ο Κρίστι Βανγκελί: "Είναι σημαντικό ότι πήραμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα σε μια δύσκολη έδρα κι απέναντι σε μια καλή ομάδα αν και υπήρχε κούραση από το παιχνίδι της Πέμπτης. Ωστόσο τα δώσαμε όλα γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι ήταν σημαντικό και για τον Εργοτέλη που προερχόταν από δύο ήττες. Πλέον στο πρωτάθλημα μπορεί να ακολουθεί για μας το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά για μας προέχει το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άγιο Δημήτριο. Ένα παιχνίδι που θα είναι δύσκολο γνωρίζοντας τους αποκλεισμούς των δύο τελευταίων ετών και θέλουμε να το κερδίσουμε για να πάμε όσο πιο μακριά στον θεσμό".




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ