ΑΕΚ

Πρώτα ο Μάκος και μετά οι άλλοι

Πρώτα ο Μάκος και μετά οι άλλοι
μακος

Αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της μεταγραφή του Μάκου στον Δικέφαλο. Σειρά παίρνουν οι Λεονάρντο, Καφές

Η εβδομάδα ξεκίνησε με το ραντεβού του προέδρου της Ένωσης, Νίκου Θανόπουλου, με τον ατζέντη του διεθνή μέσου και συνεχίστηκε με την δεύτερη και τελική πρόταση του Δικεφάλου προς τον Πανιώνιο.

Ό,τι ήταν να κάνει η ΑΕΚ από την πλευρά της το έχει κάνει και πλέον απομένει η απάντηση των κυανέρυθρων. Το ποσό των 750.000 ευρώ μπορεί να μην είναι αυτό που είχε στο μυαλό του ο Κωνσταντίνος Τσακίρης αλλά ο όρος με το ποσοστό μεταπώλησης σε συνδυασμό με τη λήξη του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο δίνει αισιοδοξία στην Ένωση.

Άλλη ομάδα, εκτός από την Μόναχο 1860 η οποία δεν μπορεί να προσφέρει περισσότερα χρήματα από την ΑΕΚ και ο παίκτης δεν θέλει να πάει, δεν υπάρχει κάτι που... κιτρινίζει ακόμα περισσότερο τον διεθνή έλληνα μέσο.

Βέβαια μέχρι να πέσουν οι υπογραφές καμία μεταγραφή δεν μπορεί να θεωρείται σίγουρη αλλά όλα τα στοιχεία από το ρεπορτάζ δείχνουν αυτή τη στιγμή πως ο Μάκος θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με τον δικέφαλο αετό στο στήθος.

Σειρά παίρνει ο Λεονάρντο

Η υπόθεση "Μάκος" αναμένεται να κλείσει θετικά για την ΑΕΚ την επόμενη εβδομάδα και βάση αυτής της θεωρίας θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την επόμενη μεταγραφική κίνηση. Ο επόμενος στην λίστα του Μπάγεβιτς είναι ο Λεονάρντο του Λεβαδειακού. Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ζητάει από την πρώτη του ημέρα ο Σερβοέλληνας τεχνικός και μετά τον Μάκο η διοίκηση της ΠΑΕ θα κινηθεί για την απόκτησή του.

Η στρατηγική θα είναι περίπου ίδια καθώς το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Νίκος Θανόπουλος για τις μεταγραφές είναι ήδη καταρτισμένο. Αρχικά θα γίνει η πρόταση στον Λεβαδειακό η οποία μπορεί να εμπεριέχει και το "τρικ" με το ποσοστό μεταπώλησης και έπειτα θα επιτευχθεί η συμφωνία με τον παίκτη.

Η υπόθεση του Λεονάρτνο μοιάζει πολύ με αυτή του Μάκου καθώς ο Βραζιλιάνος θέλει όπως και ο Έλληνας μέσος να αγωνιστεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Στην ΠΑΕ ευελπιστούν πως όλα θα κυλήσουν ομαλά και γρήγορα (όπως με Μάκο) καθώς η προετοιμασία της ομάδας πλησιάζει.

Τα... νέα συμβόλαιο και ο Καφές

Εκτός από τις προτάσεις στις ομάδες ανήκουν οι ποδοσφαιριστές που θέλει η ΑΕΚ υπάρχουν και τα συμβόλαια που θα πρέπει να υπογραφούν με τους παίκτες για να ολοκληρωθούν οι συμφωνίες. Το συγκεκριμένο κομμάτι αφορά τόσο τους ελεύθερους, τους μη ελεύθερους αλλά και τους ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και ανήκουν στην Ένωση.

Η στρατηγική την οποία έκανε γνωστή στην Συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Θανόπουλος είναι η εξής: Χαμηλά συμβόλαια με πολλά μπόνους σε περίπτωση που η ομάδα πετύχει τους στόχους της. Με αυτό το σκεπτικό έχει "κλείσει" ο Βασίκης Τσιάρτας τον Ρεκόμπα .

Σε αυτό το στυλ θα είναι και η πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του Παντελή Καφέ. Ο Έλληνας μέσος μπορεί να έχει εκφράσει την επιθυμία να μην γίνει μείωση στις αποδοχές του αλλά όλα δείχνουν πως θα υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Η Ένωση θα προτείνει από την πλευρά της ένα συμβόλαιο με ελαφρώς λιγότερα χρήματα αλλά με τα μπόνους από την επίτευξη στόχων οι αποδοχές θα αυξηθούν σημαντικά.





















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ