ΑΡΗΣ

Πρώτα ο Σισέ και μετά ο Τζόρτζεβιτς

Πρώτα ο Σισέ και μετά ο Τζόρτζεβιτς
INTIME SPORTS

Ο Άρης αντιμετωπίζει απόψε (7/8, 20.00) τη Λάτσιο στο Ριέτι στο δυνατότερο φιλικό του μέχρι στιγμής. Ο Φιλίπ Τζόρτζεβιτς βρίσκεται στο μυαλό του προπονητή Σάκη Τσιώλη.

Ο Φιλίπ Τζόρτζεβιτς παραμένει στα υπόψη του Σάκη Τσιώλη αλλά αυτό που προέχει για τον τεχνικό του Άρη είναι το σημερινό φιλικό στο Ριέτι της Ιταλίας με την Λάτσιο του Τζιμπρίλ Σισέ (22.00, CONN-X).

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει και να τεστάρει το επίπεδο των ποδοσφαιριστών του απέναντι στον πιο δυνατό αντίπαλο σε κάποιο από τα φιλικά που έχουνε προηγηθεί.

Σε ένα φιλικό που έρχεται τρεις μέρες πριν από την επιστροφή της αποστολής του Άρη και πάλι στην Θεσσαλονίκη έχοντας αφήσει πίσω της το αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου πραγματοποιήθηκε το τρίτο στάδιο της φετινής προετοιμασίας.

Η αποστολή του Άρη έφθασε χθες το βράδυ στο Ριέτι της Ιταλίας αφού πρώτα ταξίδεψε οδικώς από το Ζέεφελντ για το Μόναχο της Γερμανίας και από εκεί ταξίδεψε για την Ρώμη από όπου οδικώς έφθασε στην ιταλική πόλη όπου θα γίνει το σημερινό φιλικό.

Ο Τσιώλης έχει πλέον 23 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του και πιο συγκεκριμένα σε αυτήν μετέχουν οι Σηφάκης, Βελλίδης, Διούδης, Νέτο, Λαζαρίδης, Κοτσώνης, Γιαννίτσης, Παπαζαχαρίας, Βανγκέλι, Μίσελ, Αγτζίδης, Παπαστεριανός, Τόχα, Πορτίγια, Φατί, Οικονομόπουλος, Κατίδης, Τσέζαρεκ, Τοπούζης, Σολτάνι, Καστίγιο, Καπετάνος και Σακάτα.

Στην Θεσσαλονίκη επέστρεψαν ο τραυματίας Καζναφέρης (έχει μία διάταση στον προσαγωγό), Κανούλας (φλεγμονή στο γόνατο), Πρίττας (την επόμενη εβδομάδα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς), Αγγελούδης, Τριανταφυλλάκος και Γιαννιώτας.

Παράλληλα ο Τσιώλης σε συνεργασία με την διοίκηση της ΠΑΕ Άρης συνεχίζουνε την αναζήτηση και απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού επιθετικού με τον διεθνή Σέρβο Φιλίπ Τζόρτζεβιτς της γαλλική Ναντ να παραμένει η βασική επιλογή.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός του Άρη εξάλλου δεν έκρυψε σε χθεσινή συνέντευξή του στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 το ότι οι κινήσεις συνεχίζονται λέγοντας χαρακτηριστικά: " Μια ομάδα πρέπει να είναι ρεαλιστική. Υπάρχουν πάντα λύσεις. Η ιστορία με την απόκτηση επιθετικού ξεκίνησε με την φυγή των Μπομπαντίγια και Κόκε που ήταν δύο βασικοί κεντρικοί επιθετικοί.

Πάντα ένας προπονητής και μια ομάδα όπως ο Άρης ενδιαφέρονται για έναν καλό παίκτη. Τον Σολτάνι, όμως, εγώ τον έχω για κεντρικό φορ και για ελεύθερο λίγο πιο πίσω. Φέτος έχει αποθεραπευτεί πλήρως και ο Τσέζαρεκ.

Έχουμε, δηλαδή, έναν κεντρικό αν θέλουμε να μεταφέρουμε το παιχνίδι στην περιοχή του αντιπάλου. Ακούστηκαν κάποια ονόματα και κάναμε κάποια πλάνα για φορ, τα οποία έχουμε και τώρα, με τη μόνη διαφορά ότι τώρα τον θέλουμε έτοιμο. Να έχει κάνει προετοιμασία και να μην θέλει 50-55 μέρες για να είναι έτοιμος", όπως ισχύει στην περίπτωση του Τζόρτζεβιτς.

Κατά τα άλλα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζουνε να κινούνται και σε ρυθμούς απόκτησης ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού με αυτό που προέχει όμως να είναι η απόκτηση του επιθετικού.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ