ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρώτα πρωτάθλημα, μετά Κύπελλο

Πρώτα πρωτάθλημα, μετά Κύπελλο
Παναθηναϊκός, προπόνηση, Μουνιόθ

Συγχαρητήρια και παρατηρήσεις μοίρασε ο Μουνιόθ ενώ ζήτησε απο τους "πράσινους" να "τελειώσουν" με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα

Στο χαλάρωμα της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της Παιανίας τα πάντα δεν θύμιζαν τίποτα μια πρόκριση σε έναν τελικό.
Απλά όλα έδειχναν φυσιολογικά, με τους παίκτες "προσγειωμένους" και το τεχνικό επιτελείο να ζητάει από τους ποδοσφαιριστές να αλλάξουν πρόσωπο και στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος μετά τις δύο ήττες και την ισοπαλία στην Καλαμαριά.

" Πρέπει να κοιτάξουμε να τελειώσουμε αξιοπρεπώς τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και μετά θα ασχοληθούμε με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Πρέπει να παίζουμε σαν Παναθηναϊκός και να μην δικαίωμα σε κανέναν αντίπαλο να μας αμφισβητεί" είπε μεταξύ άλλων στους ποδοσφαιριστές του ο Ισπανός τεχνικός χωρίς όμως να παραλείψει να τους μοιράσει συγχαρητήρια.

Συγχαρητήρια και παρατηρήσεις

" Μπράβο σας για την πρόκριση στον τελικό. Κάνατε ένα δεκαπεντάλεπτο καταπληκτικό και μετά για κάποια διαστήματα οπισθοχωρήσατε χωρίς λόγω μαζικά.

Ακόμα είχαμε προβλήματα σε αρκετά σημεία τόσο στην μεσαία γραμμή όσο και στην άμυνα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε ενόψει Αρη για να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε

", είπε ο 50χρονος τεχνικός δείχνοντας να έχει παράπονα για την συμπεριφορά των παικτών του σε στιγμές αδράνειας.

Ρομέρο και Εμπεντε... θέλουν την κούπα


Αντιστροφή στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών επέφερε η νίκη επί της Ξάνθης, κάτι που φάνηκε από τις δηλώσεις όλων των παικτών έξω από τα αποδυτήρια του γηπέδου στα Πηγάδια.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι Σεμπαστιάν Ρομέρο αλλά και Πιερ Εμπεντε, που με τις δηλώσεις τους έδειξαν την επιθυμία για κατάκτηση του τροπαίου.

" Όλοι οι παίκτες περιμένουμε με ανυπομονησία τον τελικό για να πάρουμε το Κύπελλο, που θέλουμε πολύ", υποστήριξε ο Καμερουνέζος γκολκίπερ των "πράσινων" ενώ με την σειρά του ο Αργεντίνος μέσος που έχασε μια σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει είπε:

" Ο τελικός είναι το σπουδαιότερο παιχνίδι της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό. Θα δουλέψουμε σκληρά για να εμφανιστούμε όπως πρέπει και να κερδίσουμε το Κύπελλο. Μπορούμε να κατακτήσουμε το τρόπαιο και να κλείσουμε θετικά τη χρονιά", υπογράμμισε ο Ρομέρο.

5X5 για "πράσινους"

Αποθεραπεία ακολούθησαν όσοι ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού" αγωνίστηκαν στον αγώνα με την ακριτική ομάδα. Οι υπόλοιποι παίκτες μετά από το καθιερωμένο "ζέσταμα" είδαν το "σκληρό" πρόσωπο του Ισπανού προπονητή τους που τους ζόρισε αρκετά.

Συγκεκριμένα μετά από τις ασκήσεις δύο εναντίον ενός και τις πολλές ταχύτητες, η προπόνηση τους ολοκληρώθηκε με δίτερμα πέντε εναντίον πέντε.

Την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του Βίκτορ Μουνιόθ θα έχουν ρεπό πλην των τραυματιών που θα ακολουθήσουν τα προγράμματα τους. Βίκτορ και Τσίγκας ακολούθησαν τα προγράμματα τους, ενώ ο Μπόβιο υποβληθεί σε θεραπεία.

Δεν τον ξέχασαν οι Ισπανοί

Λογικό και αναπόφεκτο το γεγονός αναφοράς των συμπατριωτών του Βίκτορ Μουνιόθ, λόγω της πρόκρισης του "τριφυλλιού" στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ισπανός τεχνικός που τα τελευταία χρόνια τίνει να δημιουργήσει παράδοση με την παρουσία του (με διαφορετικούς συλλόγους) σε τελικούς της ίδιας διοργάνωσης είχε την τιμητική του στην "Marca".

"Ο Παναθηναϊκός του Βίκτορ Μουνιόθ πέρασε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, επικρατώντας της Ξάνθης με 1-0. Το γκολ για τους "πράσινους" σημείωσε ο Αλέξανδρος Τζιόλης στο 4' με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή", ανέφερε το σχετικό άρθρο των Ισπανών.

Ικανοποίηση για "Παπ"

Με ικανοποίηση δέχθηκαν την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή με την ποινή της μιας αγωνιστικής για τον Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Η αποβολή του "αρχηγού" των "πράσινων" στην φάση με την χειρονομία εναντίον του Μπούσι, τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική κάτι που ικανοποίησε τόσο τον ίδιο τον παίκτη όσο και το τεχνικό επιτελείο που μπορεί πλέον να υπολογίζει στις υπηρεσίες του για την συνέχεια.





































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ