ΑΡΗΣ

Πρώτα συμπεράσματα για Κούπερ

Πρώτα συμπεράσματα για Κούπερ
Άρης (προπόνηση)

Πολλά συστήματα δοκίμασε ο Έκτορ Κούπερ στο οικογενειακό διπλό που διεξήχθη στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Στην διάρκειά του ωστόσο ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ είχε την ευκαιρία να βγάλει τα συμπεράσματά του δοκιμάζοντας αρκετά συστήματα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.
Στο πρώτο ημίχρονο την ομάδα των κίτρινων αποτελούσαν οι Πιοβεζάν, Νασούτι, Ρομπέρζ, Νέτο, Αράνο, Νάφτι, Φερνάντεζ, Κάλβο, Χαβίτο, Κάμπορα και Κόκε, ενώ με τους μαύρους αγωνίστηκαν οι Πέσκοβιτς, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Σιστόν, Ρόβας, Ντέιλι, Πίτου Γκαρσία, Πρίττας, Γκρασιάν, Λαμπριάκος, Μπουγαίδης. Το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου ήταν 0-0 με τον Κάμπορα να σημαδεύει το δοκάρι σε χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Χαβίτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τους κίτρινους αγωνίστηκαν οι Πέσκοβιτς, Νασούτι, Ρομπέρζ, Νέτο, Αράνο, Ρόβας, Φερνάντεζ, Πίτου Γκαρσία, Χαβίτο, Γκρασιάν και Κόκε, ενώ με τους μαύρους αγωνίστηκαν οι Πιοβεζάν, Βανγκέλι, Μαυροκεφαλίδης, Μπουγαίδης, Σιστόν, Ναφτί, Ντέιλι, Κάλβο, Πρίττας, Γκαιτατζής (υπό δοκιμήν), Αραβίδης. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νίκη των κίτρινων με 1-0 με ωραίο τέρμα που πέτυχε ο Σέρχιο Κόκε.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουλουχέρης, Φλάβιο, ενώ ο Νάτσο Γκαρσία συνεχίζει την αποθεραπεία και ενδυνάμωση με μηχάνημα cybex. Αύριο οι παίκτες του Άρη έχουν ρεπό, ενώ την Δευτέρα θα επιστρέψουν σε διπλές προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.




TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ