ΑΡΗΣ

Πρόταση ανανέωσης σε Κατίδη

Πρόταση ανανέωσης σε Κατίδη

Η παρουσία του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ Άρης, Αντώνη Ζαμπέτα, στο Πράτο της Ιταλίας συνδυάστηκε με πρόταση ανανέωσης στον Γιώργο Κατίδη

Πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του δέχτηκε ο Γιώργος Κατίδης από τον διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ Άρης, Αντώνη Ζαμπέτα, στην σημερινή τους συνάντηση.

Η πρόταση ανανέωσης που έγινε στον διεθνή είναι τριετούς διάρκειας, με αυξημένες αποδοχές, ενώ η ρήτρα του συμβολαίου του θα ανέβει στο 1 εκ. ευρώ.

Πλέον απομένει να φανεί ποια θα είναι η απάντηση του Κατίδη αφού από την πλευρά της η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης του έκανε ξεκάθαρη την πρόθεσή της για παραμονή του και μετά το επόμενο καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το τρέχον συμβόλαιό του.

Σε περίπτωση άρνησής του ο διεθνής μέσος θα κληθεί να φέρει πρόταση από άλλη ομάδα που θα ικανοποιήσει οικονομικά την ΠΑΕ Άρης, κι όχι όπως συνέβη με αυτήν στην διάρκεια της εβδομάδας από την ΚΠΡ που απορρίφθηκε.

Εκτός του Κατίδη ο Ζαμπέτας, μαζί με τον Αλέκο Κατσιαούνη που από το βράδυ της Κυριακής βρίσκονται στο Πράτο της Ιταλίας, συζήτησαν εφ΄ όλης της ύλης με τους Παπαζαχαρία, Βελλίδη, Παπαστεριανό, Καζναφέρη και Καπετάνο.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρήματα που έχουνε λαμβάνειν από το περσινό τους συμβόλαιο δίνοντας υπόσχεση εξόφλησή τους μέσω εκχώρησης από το τηλεοπτικό συμβόλαιο αλλά και στα πειθαρχικά παραπτώματα που υπέπεσαν οι Κατίδης και Οικονομόπουλος.

Κι αν για σήμερα ήταν προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση του Άρη στο Πράτο της Ιταλίας, αφού αύριο είναι προγραμματισμένο το τελευταίο φιλικό παιχνίδι με την Φιορεντίνα στις 18:30 και την Δευτέρα η επιστροφή στην Θεσσαλονίκη, ο Μάκης Κατσαβάκης "έκοψε" τον Φρανκ Ολιβιέρ Μαντού.

Στην σημερινή τελευταία προπόνηση που όπως ήταν επόμενο ήταν πιο χαλαρή μετά από δύο εβδομάδες σκληρής και καθημερινής δουλειάς συμμετείχε και ο Αλέκος Κατσιαούνης φορώντας τα γνώριμα για αυτόν γάντια του τερματοφύλακα και ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του Άρη να του εκτελέσουν πέναλτι.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ