ΤΣΕΛΣΙ

Πρόταση ανανέωσης στον Λάμπαρντ

Πρόταση ανανέωσης στον Λάμπαρντ
Λάμπαρτ

Πρόταση ύψους 150.000 ευρώ την εβδομάδα κατέθεσε σήμερα η Τσέλσι στον Φρανκ Λάμπαρντ

Η φετινή σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για τον Φρανκ Λάμπαρντ αφού εκτός από τα αγωνιστικά θέματα ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αντιμετώπισε και αρκετά προσωπικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να έχει επηρεαστεί όσο αφορά το μέλλον του στην Τσέλσι μιας κι επιθυμεί ένα νεο ξεκίνημα στην ζωή του.
Το συμβόλαιο με την ομάδα ομάδα του λήγει σε ένα χρόνο από τώρα με τον ίδιο να δηλώνει πως σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Τσέλσι μετά από αρκετά χρόνια παρουσίας του στους "Μπλέ".

Όπως ήταν αναμενόμενο πολλές ομάδες έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσουν με την Μπαρτσελόνα και την Γιουβέντους, μέχρι πρόσφατα, να είναι τα φαβορί για να τον πάρουν.

Όμως η Τσέλσι δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της κουβέντα και σύμφωνα με δημοσίευμα Αγγλικής εφημερίδας σήμερα, οι "Μπλέ" κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης στον 29χρονο μέσο που αγγίζει τις 150.000 ευρώ την εβδομάδα, όσα παίρνει δηλαδή και ο Τζον Τέρι.

Ο Λάμπαρτ αναμένεται να απαντήσει στην ομάδα του μετά την απόκτηση προπονητή, μιας και μετά τον διαζύγιο με τον Αβράαμ Γκραντ η θέση παραμένει κενή.






TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ