ΑΡΗΣ

Πρόταση από τον Κάλας

Πρόταση από τον Κάλας
Άρης INTIME SPORTS

Περίπου δύο ώρες κράτησε το ραντεβού ενημέρωσης των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Άρη με τον Γιώργο Γιακουμίδη που ανέλαβε να εκπροσωπήσει τον Άλεξ Κάλας και κατέθεσε πρόταση ανάληψης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το ραντεβού ενημέρωσης των ανθρώπων του Ερασιτέχνη Άρη με τον Γιώργο Γιακουμίδη που ανέλαβε να εκπροσωπήσει τον Άλεξ Κάλας κράτησε περίπου δύο ώρες και συνδυάστηκε με κατάθεση πρότασης ανάληψης του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Όπως διαβεβαίωσε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης Χρήστος Ταουξίδης κατατέθηκε έγγραφη πρόταση για λογαριασμού του ομογενή επιχειρηματία και πλέον αναμένεται η απόφαση του Ερασιτέχνη για το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής.

Πλέον η πλευρά του ΑΣ Άρης καλείται να αξιολογήσει τόσο τα δεδομένα της υπόθεσης των Ισπανών με την υπογραφή του Λούις Όλιβερ όσο και εκείνα του Άλεξ Κάλας μετά την σημερινή συνάντηση. Για αυτό και μετά το τέλος της ξεκίνησε διοικητικό συμβούλιο.

Οι βασικοί άξονες της πρότασης Κάλας είναι οι εξής:

1. Αναλαμβάνει όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος και δεσμεύεται ότι οι υποχρεώσεις θα αποπληρώνονται στην ώρα τους.

2. Αναλαμβάνει επίσης εξ ολοκλήρου να φέρει σε πέρας την εκκαθάριση τόσο στο κομμάτι που αφορά τη νομική κάλυψη όσο και τα έξοδα που θα απαιτηθούν από τα δικαστήρια που τυχόν προκύψουν στην πορεία.

3. Εφόσον η ομάδα εξασφαλίσει την άνοδό της στην Football League θα αναλάβει να συσταθεί η νέα ΠΑΕ καλύπτοντας το μίνιμουμ μετοχικό κεφάλαιο που απαιτείται.

4. Παρουσίασε την πρόθεση των Ντίτερ Χένες (σ.σ. αδερφός του Ούλι Χένες της Μπάγερν Μονάχου) και Βάλτερ Φόιχτ να συμμετέχουν στην ΑΜΚ όταν συσταθεί η νέα ΠΑΕ και ότι σκοπεύουν να έρθουν στη Θεσσαλονίκη τον Ιανουάριο μαζί του.

5. Παραμένει ο Πάουλο Κάμπος στο τιμόνι της ομάδας και να γίνουνε και μεταγραφές (σ.σ. μεταξύ αυτών επιστροφή των Σανιά και Ν΄Λουντούλου) με τον Δημήτρη Καλαιτζίδη να αναλαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντή του τμήματος.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ