ΑΡΗΣ

Πρόταση διετίας σε Ασλανίδη

Πρόταση διετίας σε Ασλανίδη
INTIME SPORTS

Η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Γιάννη Γκέσιου προχώρησε σε πρόταση σε ένα ακόμη πρώην παίκτη της Αναγέννησης Επανομής τον Δημήτρη Ασλανίδη και δεν ξεχνάει τον Βαγγέλη Γεωργίου.

Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Γιάννη Γκέσιου η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης προχώρησε σε κατάθεση πρότασης σε έναν ακόμη ποδοσφαιριστή της Αναγέννησης Επανομής. Τον Δημήτρη Ασλανίδη.

Η πρόταση αφορά για συνεργασία δύο χρόνων με τον 23χρονο αμυντικό, που είχε 23 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα της Football League ενώ είχε φορέσει την φανέλα της Αναγέννηση Επανομής για δύο χρόνια, να αναμένεται να απαντήσει θετικά μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στα συν του Ασλανίδη είναι ότι πρόκειται για την κατηγορία εκείνων των ποδοσφαιριστών που είναι γεννημένοι μετά την 1/1/1988 όπως ισχύει εκτός του Γιάννη Γκέσιου που αποκτήθηκε, του ενδιαφέροντος που καλά κρατεί για τον Βαγγέλη Γεωργίου αλλά και με τον Ανδρέα Ηρακλή.

Πρόκειται για τον 23χρονο αμυντικό που αγωνίστηκε τα τελευταία τρία χρόνια στην Καλλιθέα και αποτέλεσε από τα βασικά της γρανάζια της ομάδας της Αθήνας στο κυνήγι της παρουσίας της στα πλέι οφ με φόντο την άνοδο στην Super League.

Εν τω μεταξύ ο Σάκης Πρίττας ενημερώθηκε πως δεν θα αποτελέσει μία από τις τρεις ανανεώσεις ή μεταγραφές ηλικίας ποδοσφαιριστών που έχουνε γεννηθεί πριν από την 1/1/1988 με αποτέλεσμα να αποτελέσει παρελθόν μετά από πέντε χρόνια παρουσίας του στον Άρη.

Σε αντίθεση με τον 33χρονο έμπειρο διεθνή μέσο η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης δείχνει να επιμένει για την περίπτωση του Νόε Ακόστα και της ανανέωσης του συμβολαίου του Ισπανού μέσου συνεχίζοντας να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή μαζί του.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ