ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόταση για Μάντζιο από Ισπανία

Πρόταση για Μάντζιο από Ισπανία
Μάτος

Την απόκτηση του Μαρσέλο Μάτος ανακοίνωσε η Κορίνθιανς. Πρόταση για Μάντζιο (video)

Μια νέα σελίδα στην καριέρα του άνοιξε την Τετάρτη το βράδυ ο Βραζιλιάνος μέσος του Παναθηναϊκού Μαρσέλο Μάτος. Ο 25χρονος αμυντικός μέσος παραχωρήθηκε δανεικός στην Κορίνθιανς, ομάδα από την οποία τον απέκτησαν στο "τριφύλλί", κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα ο σύλλογος της Λατινικής Αμερικής.
Ο Μάτος από την περσινή σεζόν κιόλας δεν φάνηκε να είναι στα πλάνα του Χενκ Τεν Κάτε , παρά το γεγονός πως στην πρώτη του σεζόν στους πράσινους ήταν ο καλύτερος παίκτης σε απόδοση στην ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που θα αγγίξει τις 400.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν και φήμες για ρήτρα αγοράς από την Κορίνθιανς, μετά το πέρας της φετινής σεζόν.

Μάτος:"Είμαι έτοιμος να προσφέρω"

Με δηλώσεις του στον Τύπο της Βραζιλίας ο Μάτος δήλωσε λίγο μετά την συμφωνία των δυο ομάδων:

"Είμαι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης να προσφέρω στην ομάδα. Στο διάστημα του καλοκαιριού έκανα κανονικά προπονήσεις με τον Παναθηναϊκό. Θέλω να επιστρέψω και να προσφέρω σε υψηλό επίπεδο.

Ξέρω την Κορίνθιανς και με ξέρει και αυτή από το πέρασμα μου τη σεζόν 2005-07. Μένουν κάποιες λεπτομέρειες ακόμα, όμως μέχρι την Κυριακή θα έχουν όλα τελειώσει και θα βρίσκομαι στη Βραζιλία"

.

Η καριέρα του Μάτος

Γεννημένος στις 10 Φεβρουαρίου του 1984 ο Μαρσέλο Μεντόκα Μάτος ξεκίνησε την καριέρα του λίγο παράδοξα, καθώς τα πρώτα του βήματα τα έκανε στην Ιαπωνία και την ομάδα Τόκιο. Στην συνέχεια επέστρεψε στην Βραζιλία και πέρασε για ένα φεγγάρι από την Σάο Κατενάο, χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο.

Το "μπαμ" στην καριέρα του το έκανε στην Κορίνθιανς, όπου και πήγε την σεζόν 2005. Με την ομάδα του κατέκτησε το πρωτάθλημα την ίδια σεζόν, ενώ ο ίδιος μπήκε στην κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς στη Βραζιλία.

Με τον Παναθηναϊκο έκανε ονειρεμένη σεζόν το 2007 όπου και αποκτήθηκε, όμως με την έλευση του Τεν Κάτε και μια σειρά τραυματισμών, έχασε τη θέση του τόσο στο αρχικό σχήμα όσο και στην αποστολή του "τριφυλλιού".

Πρόταση για Μάντζιο

Πρόταση για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζιου υπάρχει στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Ισπανία. Το ποια είναι η ομάδα που την έχει καταθέσει δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό, αν και η "πράσινη" ΠΑΕ διαψεύδει το γεγονός.

Πάντως, όπως φαίνεται, η ΑΕΚ, που επίσης έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον επιθετικό του "τριφυλλιού", αποκτά έναν δυνατό ανταγωνιστή στη "μάχη" για την απόκτηση του Μάντζιου.

Τζόρβας στη θέση του Γκαλίνοβιτς

Οι κακές εμφανίσεις του Μάριο Γκαλίνοβιτς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν προβληματίσει ιδιαίτερα τον Τεν Κάτε, που σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Αλέξανδρο Τζόρβα.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολλανδός τεχνικός ήταν έξαλλος με τον Κροάτη γκολκίπερ λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης του "τριφυλλιού" με την Ατλέτικο στην Ισπανία, χωρίς ωστόσο να έχει αντίδραση σαν εκείνη με τον Σπυρόπουλο.

Είναι στο χέρι του Τζόρβα πλέον να αποδείξει πως έχει μια θέση στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Σενάρια για ανταλλαγή Τζιμπούρ – Μάντζιου

Την Τετάρτη το βράδυ κυκλοφόρησε μια φήμη για ανταλλαγή του Βαγγέλη Μάντζιου με τον Ραφίκ Τζεμπούρ, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιωθεί από κάπου. Στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού δηλώνουν άγνοια για το ζήτημα, όμως δεν αποκλείεται να γίνει κάτι στο μέλλον.

Ο Μαρσέλο Μάτος σκοράρει











































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ