ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόταση σε Έμερσον!

Πρόταση σε Έμερσον!
New Image

Πρόταση στον Έμερσον της Ρεάλ Μαδρίτης κατέθεσαν οι "πράσινοι", αποκαλύπτουν ξένα σάιτ

Την ίδια πληροφόρηση έχει και το ιταλικό σάιτ "Datasport", που υποστηρίζει ότι ο 31χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, που δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα της Ρεάλ Μαδρίτης για τη νέα αγωνιστική περίοδο ακολουθώντας την τύχη του Φάμπιο Καπέλο που τον έφερε το καλοκαίρι του 2006 στο "Μπερναμπέου", δέχτηκε δελεαστική προσφορά από τον Παναθηναϊκό που έχει μπει "σφήνα" στην πρωταθλήτρια Ευρώπης για την απόκτησή του!
"Εάν η Μίλαν θέλει να ντύσει στα κοκκινόμαυρα τον Έμερσον θα πρέπει να κερδίσει στην κούρσα για την απόκτησή του τον Παναθηναϊκό. Ο Έμερσον έχει δεχτεί μία ενδιαφέρουσα προσφορά από την ελληνική ομάδα", αναφέρει χαρακτηριστικά το ιταλικό σάιτ και συνεχίζει:

"Ο Παναθηναϊκός θέλει να φέρει έναν μέσο στην Ελλάδα και φαίνεται διατεθειμένος να επενδύσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να πετύχει το σκοπό του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει οπωσδήποτε να αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, καθώς δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν, ζητάει για τον "Πούμα" ένα ποσό κοντά στα 15 εκ.ευρώ"



Ο Κάρλο Αντσελότι έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι έχει μία αδυναμία για τον Έμερσον, όμως είναι ανάγκη να μάθει αν ο Βραζιλιάνος χαφ θα δελεαστεί περισσότερο από το πρεστίζ των πρωταθλητών Ευρώπης και την δυνατόητητα που του παρουσιάζεται να επιστρέψει στην Ιταλία (έχει αγωνιστεί σε Ρόμα και Γιουβέντους) ή θα προτιμήσει την προσφορά του Παναθηναϊκού.

Ένα πράγμα μοιάζει να είναι δεδομένο, το μέλλον του Βραζιλιάνου δεν είναι συνυφασμένο με αυτό της Ρεάλ, όπου οι ικανότητες του Έμερσον δεν ξεδιπλώθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την σεζόν που ολοκληρώθηκε με τη φανέλα των Μαδριλένων".



Να σημειωθεί πάντως ότι οι "πράσινοι" αναζητούν παίκτη στη συγκεκριμένη θέση (κόφτης), με τα εμπόδια που υπάρχουν για την απόκτησή του, πέρα από το ενδιαφέρον της Μίλαν να τον αποκτήσει, να είναι και οι υψηλές οικονομικές απαιτήσεις της Ρεάλ, που σίγουρα θα βγάλει ένα μέρος των χρημάτων που δαπάνησε πριν έναν περίπου χρόνο για να τον πάρει από τη Γιουβέντους.






TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ