ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πρόταση σε Γιέπες ο Ολυμπιακός

Πρόταση σε Γιέπες ο Ολυμπιακός
Γέπες

Τριετές συμβόλαιο, σύμφωνα με την Εκιπ, πρότειναν στον Μάριο Γιέπες οι "ερυθρόλευκοι"

Η γαλλική ομάδα παρά την προ ημερών δήλωση του προέδρου της Αλέν Κεϊζάκ ότι δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον Κολομβιανό αμυντικό θα είναι ανακουφισμένη αν συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό καθώς θα ξεφορτωθεί ένα βαρύ συμβόλαιο. Για το λόγο αυτό σκοπεύει, σύμφωνα πάντα με την “L’ Equipe”,να ζητήσει μόλις 1 εκ. ευρώ.
Ο Γιέπες έχει πέσει στη δυσμένεια του Πολ Λε Γκουέν, ο οποίος δεν τον θεωρεί απαραίτητο. Η Παρί Σεν Ζερμέν εφαρμόζει πολιτική μείωσης των συμβολαίων της και λέγεται ότι θα γλιτώσει από την παραχώρηση του Γιέπες περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ.

Το "αγκάθι" στην υπόθεση είναι ο Γιέπες αλλά όπως υποστηρίζεται στην “L’ Equipe” η δελεαστική πρόταση του Ολυμπιακού έχει αρχίσει να κάμπτει την αντίσταση του.

Αγκαλιά στους πληγέντες

Ο Ολυμπιακός για ακόμα μία φορά θα δείξει το φιλανθρωπικό του πρόσωπο καθώς θα διοργανώσει φιλικό τα έσοδα του οποίου θα πάνε στους πληγέντες του χωριού Ζαχάρω το οποίο καταστράφηκε από τις φονικές πυρκαγίες. Aναλυτικά η ανακοίνωση: " Η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ παρακολουθεί με θλίψη και οδύνη την τραγωδία, που τις τελευταίες δύο ημέρες ζει η χώρα μας.

Νιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να εκφράσουμε τα συλληπητήρια μας, στους συγγενείς των συνανθρώπων μας, που τόσο άδικα έφυγαν από τη ζωή και παράλληλα την έμπρακτη συμπαράστασή μας, στους χιλιάδες πληγέντες από τις πυρκαγιές, που ακόμα μαίνονται.

Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την πρόθεσή της για την άμεση διοργάνωση φιλικού αγώνα, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για τους πληγέντες του Δήμου Ζαχάρως.

Η ενέργεια αυτή είναι η πρώτη, από μια σειρά πρωτοβουλιών που η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προτίθεται να αναλάβει προκειμένου στο πλαίσιο της λειτουργίας και των δυνατοτήτων της, να συμβάλλει στην αποκατάσταση των ζημιών.

Καλούμε τα εκατομμύρια των φιλάθλων της ομάδας μας, να ενεργοποιηθούν στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβουμε και ταυτόχρονα να συνδράμουν, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, τους πληγέντες συμπολίτες μας







".

Προβληματίζει η αναβολή

Την πιθανότητα να δώσει τον πρώτο αγώνα στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς επίσημο παιχνίδι αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, λόγω των φονικών πυρκαγιών στην Πελοπόννησο. Το πρωτάθλημα δεν είναι βέβαιο ότι θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, καθώς κάτι τέτοιο εξαρτάται από την εξέλιξη των πυρκαγιών.

Σε αυτή την περίπτωση αν δεν ορισθεί εμβόλιμη αγωνιστική, τότε με δεδομένο ότι στις 10 Σεπτεμβρίου η εθνική δίνει αγώνα για τα προκριματικά με την εθνική Νορβηγίας και με τις εθνικές εκλογές μία εβδομάδα μετά, ο Ολυμπιακός θα δώσει τον πρώτο αγώνα χωρίς επίσημο παιχνίδι. Μοναδικός επίσημος αγώνας για αυτή την περιόδο θα είναι ο τελικός Σούπερ Καπ με αντίπαλο την Λάρισα στις 8 Σεπτεμβρίου.















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ