ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Πρόταση σε Κάλστρομ, λένε οι Γάλλοι

Πρόταση σε Κάλστρομ, λένε οι Γάλλοι
Κιμ Κάλστρομ

Πρόταση σε Κάλστρομ, τονίζουν οι Γάλλοι. Εκτός προεδρίας του Ερασιτέχνη ο Θ. Γιαννακόπουλος (vds)

Μελετούν... την "πράσινη" κίνηση

Με αγωνία αλλά και αρκετή διστακτικότητα περιμένουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού την απάντηση στο "γκολ" των Πειραιωτών με την απόκτηση του Μέλμπεργκ. Παρόλο που από τους "πράσινους" προκύπτει επισήμως ότι ο παίκτης ναι μεν ήταν στην λίστα, αλλά τελικά κρίθηκε ότι δεν ήταν η τελική επιλογή, το παιχνίδι "χάθηκε" στο επικοινωνιακό τραπέζι.

Την ώρα που τα διαρκείας παρουσιάζουν υποτονική κίνηση, αν αναλογιστούμε πως πέρσι στήνονταν στην ουρά για να πάρουν διαρκείας 26.000 φίλοι της ομάδας, οι ιθύνοντες της δεν δείχνουν ικανοί να παρασυρθούν από τις τελευταίες εξελίξεις και να πέσουν σε όποια "παγίδα" με απόκτηση παίκτη για την δημιουργία εντυπώσεων στο αντίπαλο δέος αλλά και στα μάτια των φίλων.

Οι κινήσεις των ανθρώπων της ομάδας έχουν προγραμματιστεί και έχουν αποφασιστεί ωστόσο οι τελικές επιλογές γίνονται με σύνεση και μεθοδικότητα. Πατέρας, Αντωνίου και Τεν Κάτε μια εβδομάδα πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας μιλούν σε καθημερινή βάση για τα αποτελέσματα των αναζητήσεων και διαπραγματεύσεων με τους παίκτες που θα ενισχύσουν το σύλλογο.

Στο ρόστερ του "τριφυλλιού" έχουν προστεθεί ήδη, οι Σεντρίκ Καντέ και Ορλάντο Ένχελααρ (παρόλο που απομένουν οι υπογραφές) ωστόσο στα πλάνα των "πράσινων" υπάρχουν ανοικτές "τρεις" θέσεις για τις οποίες καλούνται να βρουν τις καλύτερες λύσεις.

Λύσεις για τις οποίες εκτός από την ποιότητα που θα προσδώσουν στα χέρια του Ολλανδού προπονητή τους, θα ανεβάσουν τους οπαδούς που θα τρέξουν να ξαναστηθούν μέσα στην "ζέστη" στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας, το ΟΑΚΑ και την Κύμης για την απόκτηση ενός ακόμα διαρκείας.

Πρόταση σε Κάλστρομ, λένε οι Γάλλοι

Ενας ακόμη από τους υποψήφιους στόχους του Ολυμπιακού, μετά τον Βραζιλιάνο "Μπομπό" της Μπεσίκτας φέρεται πως μπήκε στο "μάτι" του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με δημοσίευμα του "footmercato.net" ο Σουηδός, Κιμ Κάλστρομ έχει πρόταση από το "τριφύλλι".

" Τι γίνεται για το μέλλον της Λυών. Αν και ο Ζουνίνιο αποχώρησε η γαλλική ομάδα ανακοίνωσε τον Εντερσον, που φέρεται να είναι ο διάδοχός του. Παρόλο που το συμβόλαιο του Κάλστρομ λήγει τον Ιούνιο του 2011, ο Σουηδός μέσος σκέφτεται ν' αποχωρήσει, μετά από αυτό.

Βαλένθια, Εβερτον και Πόρτσμουθ ενδιαφέρονται αυτή την στιγμή, ωστόσο μόνο ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μια σταθερή πρόταση. Μάλιστα στο γαλλικό ποδόσφαιρο γίνονται αναφορές για προχωρημένες επαφές με τον ελληνικό σύλλογο

" αποκαλύπτει το δημοσίευμα, δίνοντας έτσι μια νέα εκδοχή σ' έναν από τους υποψήφιους στόχους του συλλόγου, που είναι και από τους παίκτες που θέλουν στο αντίπαλο στρατόπεδο.

Οριστικά εκτός προεδρίας Ερασιτέχνη ο Θ. Γιαννακόπουλος

Στην άποψη να μην ξαναθέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του Ερασιτέχνη, έμμεινε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες από όλα τα μέλη για να μεταπείσουν και ν' αλλάξει άποψη.

Ετσι, μετά τις εξελίξεις αυτές "παγώνουν" οι προγραμματισμένες για τη Δευτέρα (22/06) εκλογές του Ερασιτέχνη, καθώς διαφαίνεται να υπάρχει διάδοχη λύση και συνεπώς υποψηφιότητα.

Και αυτό έγινε εφόσον ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αρνήθηκε εκ νέου να κατέβει στις εκλογές και αποτέλεσμα να αρνηθούν και τα υπόλοιπα μέλη να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως θα οδηγηθούμε σε επαναληπτικές εκλογές.

Πολλά θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις και τα αποτελέσματά που είχε η τριμελής ειδική επιτροπή σωτηρίας με "ισχυρούς" επιφανείς Παναθηναϊκούς, όπως ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο Νικόλας Πατέρας και ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος.

"Ενώπιον των ευθυνών τους"

Παρά την πρόσφατη έγκριση της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) από τον Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά που θα επιφέρει την έκδοση της οικοδομικής άδειας τις προσεχείς ημέρες στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού κυριαρχεί έντονη ανησυχία για τις νέες καθυστερήσεις στο θέμα του Βοτανικού και της ανέγερσης του νέου γηπέδου.

Ο λόγος των καθυστερήσεων παρά τα ευχάριστα νέα που ήρθαν πριν μια εβδομάδα, προκύπτει από τη διαφαινόμενη απροθυμία του Δήμου Αθηναίων να παράσχει τις απαραίτητες εγγυήσεις προς τους ιθύνοντες της "πράσινης" ΠΑΕ, που θα τους επιτρέψουν την απρόσκοπτη συνέχιση των εργασιών στον Βοτανικό.

Παράδειγμα της αναβλητικότητας του Δήμου είναι ότι παρά το γεγονός ότι η "πράσινη" ΠΑΕ έχει εδώ και καιρό επισημάνει την ανάγκη ανάθεσης από πλευράς Δήμου των μελετών και της κατασκευής των υπολοίπων έργων που περιλαμβάνονται στο σχέδιο ανάπλασης του Βοτανικού και επηρεάζουν άμεσα την κατασκευή και λειτουργία του γηπέδου, ο δήμος παραπέμπει και αυτό το ζήτημα στις καλένδες προβάλλοντας ως δικαιολογία τη μη γνώση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Στο Παναθηναϊκό τονίζουν ότι η έλλειψη πρωτοβουλιών και διάθεσης να προχωρήσει το έργο επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί άμεσα με ευθύνη της Πολιτείας (Κυβέρνησης και δήμου) καθώς αυτή είναι που είχε τη συνολική ευθύνη του σχεδιασμού της Διπλής Ανάπλασης.

Επομένως θα έπρεπε ήδη η Πολιτεία (Κυβέρνηση και Δήμος Αθηναίων) να εργάζεται, ώστε να έχει έτοιμες λύσεις, αμέσως μετά την απόφαση του ΣτΕ. Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού σημειώνουν μάλιστα ότι " όλοι θα τεθούν ενώπιον των ευθυνών τους".

Απολαύστε τον Κιμ Κάλστρομ...







































































TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ