ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Πρόταση σε Ζε Ρομπέρτο"

"Πρόταση σε Ζε Ρομπέρτο"
Ζε Ρομπέρτο

Πρόταση σε Ζε Ρομπέρτο, σύμφωνα με βραζιλιάνικο δημοσίευμα. Δηλώσεις Φίχερ: "Μπομπό κατά 99%"

Ξανά Ζε Ρομπέρτο


Πριν από δύο χρόνια, ο Ολυμπιακός είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Ζε Ρομπέρτο, ο οποίος εν τέλει αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάγερν Μονάχου. Δύο καλοκαίρια μετά, το όνομα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή επιστρέφει στο προσκήνιο για την πειραϊκή ομάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα βραζιλιάνικης ιστοσελίδας, ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ζε Ρομπέρτο για μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, με προοπτική ανανέωσης από πλευράς του πειραϊκού συλλόγου για μία ακόμα αγωνιστική περίοδο, έναντι του ποσού των 1,2 εκ. ευρώ ετησίως, συν μπόνους για την επίτευξη στόχων.

Ο 35άχρονος (6/7/1974), πλέον, Ζε Ρομπέρτο αποχώρησε από την Μπάγερν Μονάχου με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2008/09, καθώς ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τους Βαυαρούς και βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Τα χρόνια πέρασαν και ο Βραζιλιάνος αστέρας από αριστερός μέσος μετατοπίστηκε στην καρδιά της μεσαίας γραμμής και είναι πια ένας συγκροτημένος κεντρικός μέσος.

Να σημειωθεί πως στο βραζιλιάνικο δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις του Ντουντού Σεαρένσε. " Πολλοί σύλλογοι από την Ευρώπη και τη Βραζιλία ενδιαφέρονται για τον Ζε Ρομπέρτο. Αν, όμως, ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον παίκτη, πρέπει να κάνει μία εξαιρετικά συμφέρουσα πρόταση, καθώς πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με αδιαμφισβήτητη ποιότητα και έχει σπουδαίο χαρακτήτα", υπογράμμισε ο Βραζιλιάνος κεντρικός χαφ του Ολυμπιακού.

Από τον Ολυμπιακό δεν επιβεβαιώνεται η συγκεκριμένη είδηση που δημοσίευσε ο Τύπος της Βραζιλίας. Για τον Ζε Ρομπέρτο ενδιαφέρεται έντονα η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου στον αγγλικό Τύπο, οι "πολίτες" αποτελούν την πρώτη του επιλογή, αν και έχει δύο ακόμα προτάσεις από τη Γερμανία. Το όνομα του Ολυμπιακού δεν αναφέρθηκε σε κανένα σημείο των δηλώσεών του από τον 35άχρονο Βραζιλιάνο μέσο.

Νέες δηλώσεις Φίχερ: "Ο Μπομπό κατά 99% στον Ολυμπιακό"


Η μεταγραφή του Μπομπό από την Μπεσίκτας στον Ολυμπιακό πήρε παράταση για την ολοκλήρωσή της μέχρι την επόμενη εβδομάδα. Στο μεγάλο λιμάνι υπάρχει αισιοδοξία πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Ο μάνατζερ του 24άχρονου άσου, Χουάν Φίχερ, ήρθε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την πεποίθηση για την απόκτησή του, με δηλώσεις του στον τουρκικό Τύπο.

Ο διάσημος ατζέντης επισήμανε πως κατά 99% ο πελάτης του θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και ότι δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο που να απειλεί τη θετική έκβαση της υπόθεσης. Απομένει, όμως, μία συνάντηση ανάμεσα στους διοικούντες τον πειραϊκό σύλλογο και την Μπεσίκτας προκειμένου να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο θέμα. Μία συνάντηση που αναμένεται να πραγματοποιηθεί προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Εισιτήρια Διαρκείας: Θρυλική Σχέση Εμπιστοσύνης

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (4/6, 13:00) στην αίθουσα "Αχιλλέας Γραμματικόπουλος" του γηπέδου "Γεώργιος Καραϊσκάκης", η παρουσίαση του προγράμματος διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2009-2010, η διάθεση των οποίων αρχίζει την Τετάρτη 10 Ιουνίου για τους παλαιούς κατόχους, που έχουν δικαίωμα ανανέωσης και την 1η Ιουλίου για τους νέους κατόχους.

Την παρουσίαση έκαναν ο Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σπυρόπουλος και ο Υπεύθυνος Διαχείρισης Εισιτηρίων, Γιώργος Στασινόπουλος, οι οποίοι αναφέρθηκαν αναλυτικά σε όλο το πρόγραμμα, τους στόχους του και την Θρυλική Σχέση Εμπιστοσύνης, που υπάρχει ανάμεσα στην ομάδα και τον κόσμο, ο οποίος την στηρίζει σταθερά. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να διαβάσετε στο επίσημο site του Ολυμπιακού, πατώντας εδώ .

*Η Ίντερ έστειλε την Πέμπτη (4/6) στην ΠΑΕ Ολυμπιακός συγχαρητήρια επιστολή για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, στην οποία εύχεται, επίσης, τη συνέχιση των επιτυχιών και στη νέα αγωνιστική περίοδο.





















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ