ΓΑΛΛΙΑ

Πρόταση της Λιλ για Μπεν Αρφά

Πρόταση της Λιλ για Μπεν Αρφά
ΜπενΑρφα

Πρόταση της Λιλ για Μπεν Αρφά, αινιγματική δήλωση από τον πρόεδρο της Μαρσέιγ Ζαν Κλοντ Ντασιέ (video)

Όπως αναφέρεται, έχει κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση από την Λιλ δίχως πάντως να έχει διαρρεύσει το ύψος της προσφοράς. Οι "Φωκαείς" κρατούν κλειστά τα χαρτιά τους και δεν αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις πριν από την έλευση του νέου έτους.
Την ίδια στιγμή ο πρόεδος της Μαρσέιγ, Ζαν Κλοντ Ντασιέ μπλέκει ακόμη περισσότερο την κατάσταση αφήνοντας να εννοηθεί πως ο 22χρονος άσος δεν θα παραχωρηθεί στην παρούσα φάση. " Έχω πει για τον Χατέμ ότι είναι ο Γάλλος Μέσι.

Δεν αμφιβάλλω ότι απέχει πολύ από το να φτάσει στο επίπεδο του παίκτη της Μπαρτσελόνα, αλλά έχει ξεχωριστές ικανότητες και είναι πολύ ταλαντούχος.

Θα μπορούσε να μας είχε δείξει περισσότερα από την αξία του. Είχε προβλήματα στη Λιόν, δυσκολεύεται να προσαρμοστεί. Όμως εύχομαι να κάνει την έκρηξη και να μας δείξει το ταλέντο του" τόνισε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Ζοζέ Ανιγκό αθλητικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου συνεχάρη τον Μπεν Αρφά για την απόδοση του στον αγώνα με τη Σεντ Ετιέν (0-0).

" Ο Χατέμ έδειξε μεγάλη διάθεση. Όταν συμβαίνει αυτό είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Φάνηκε πως ήταν ο καλός Χατέμ, που πεινάει για ποδόσφαιρο".

Ένα video με τα καταρθώματα του Μπεν Αρφά.














TAGS ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ