ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρόταση της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ στον Σέρχιο Αραούχο, σύμφωνα με Αργεντινό δημοσιογράφο

Ο Σέρχιο Αραούχο
Ο Σέρχιο Αραούχο ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να εντάξει στο ρόστερ του τον Σέρχιο Αραούχο και να αποσπάσει την υπογραφή του πρώην αρχηγού της ΑΕΚ για την Σέρο Πορτένιο από την Παραγουάη, σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Θέσαρ Λουίς Μέρλο. 

Η Σέρο Πορτένιο από την Παραγουάη έχει χτυπήσει την πόρτα του Σέρχιο Αραούχο, σύμφωνα με τον Θέσαρ Λουίς Μέρλο.

Όπως μεταφέρει ο Αργεντινός δημοσιογράφος, η ομάδα που προπονεί ο Μανόλο Χιμένεθ έχει, ήδη, στείλει την πρότασή της στην πλευρά του πρώην αρχηγού της ΑΕΚ, με τον Ισπανό τεχνικό να προσδοκά σε νέα συνεργασία με τον "Τσίνο" μετά από την κοινή τους πορεία στην Ένωση (2017-2018) και στη Λας Πάλμας (2018-19).

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θέσαρ Λουίς Μέρλο:

"Η Σέρο Πορτένιο διαπραγματεύεται και έχει ήδη κάνει πρόταση στον Σέρχιο Αραούχο, που είναι ελεύθερος μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να τον έχει από τότε που μοιράζονταν τα αποδυτήρια μιας ομάδας στην Ελλάδα".

Υπενθυμίζεται ότι Αραούχο και Χιμένεθ έχουν κατακτήσει μαζί την Stoiximan Super League με τη φανέλα του Δικεφάλου τη σεζόν 2017-18, ενώ ενδιαφέρον για τον Αργεντινό επιθετικό υπενθυμίζεται ότι έχει εκφράσει από την πλευρά του και ο Άρης.

Η ΑΕΚ και ο "Τσίνο" δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους το καλοκαίρι, με τον Αραούχο - που αποτέλεσε εμβληματική μορφή για τους κιτρινόμαυρους - να αποχαιρετά τον Δικέφαλο με ένα συγκινητικά φορτισμένο μήνυμα.

Ο Αργεντινός σέντερ φορ οδήγησε την Ένωση σε δύο πρωταθλήματα (2017-18 και 2022-23) και ένα Κύπελλο (2022-23), ενώ στη σεζόν 2023-24 μέτρησε 36 συμμετοχές με 4 γκολ σε UEFA Champions League, UEFA Europa League, Stoiximan Super League και Κύπελλο Ελλάδος Betsson.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ