ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Πρόταση του Παναθηναϊκού στον Κόντρα"

Meciul de fotbal Petrolul - Vitesse, scor 1-1, din turul trei preliminar al Ligii Europa (Europa League), desfasurat pe stadionul Ilie Oana, in Ploiesti. 01.08.2013
Meciul de fotbal Petrolul - Vitesse, scor 1-1, din turul trei preliminar al Ligii Europa (Europa League), desfasurat pe stadionul Ilie Oana, in Ploiesti. 01.08.2013 GAZETA SPORTURILOR

Ο Κοσμίν Κόντρα φέρεται να έχει προσεγγιστεί από ανθρώπους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Ο Αντρέα Στραματσόνι και ο Βέλικο Παούνοβιτς είναι οι δύο προπονητές οι οποίοι αναμένουν την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου και των Τάκη Φύσσα, Λεωνίδα Βόκολου, όμως από τη Ρουμανία εισέρχεται στο κόλπο ο Κοσμίν Κόντρα. Ο Ρουμάνος φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και την εξετάζει.

Ο 39χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν προπονεί πλέον την κινέζικη Γκουαντσού, αλλά πληρώνεται κανονιά από τους Κινέζους. Έχει προσφύγει στη FIFA για να κερδίσει την ελευθερία του και συζητά με ευρωπαϊκές ομάδες, ώστε να εργαστεί αμέσως μόλις κερδίσει την ελευθέρας του.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα fanatik.ro, ο Κόντρα είναι ο τρίτος υποψήφιος να αναλάβει τον Παναθηναϊκό, μετά τους Στραματσόνι και Παούνοβιτς, ενώ είχε δεχτεί κρούσεις από τη Λέγκια Βαρσοβίας και τη Λουντογκόρετς.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ