ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Προτάθηκαν Κάμπορα και Βερπακόφσκις

Προτάθηκαν Κάμπορα και Βερπακόφσκις
Κάμπορα INTIME SPORTS

Μετά την ανανέωση των συμβολαίων αρκετών ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού, το βάρος έχει πέσει στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Προτάθηκαν Χαβιέ Κάμπορα και Βερπακόφσκις που εξετάζονται από διοίκηση και τεχνικό τιμ.

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού θέλουν να τελειώνουν γρήγορα με το ξεκαθάρισμα του ρόστερ και τις μεταγραφές, έτσι ώστε ο Μπάμπης Τεννές να έχει σχεδόν όλους τους παίκτες στην προετοιμασία της ομάδας.

Σύμμαχος στον προγραμματισμό η καλή οικονομική κατάσταση του συλλόγου και φυσικά του προέδρου, Φώτη Κωστούλα, που δεν έχει σκοπό ωστόσο να τα σκορπίσει σε αμφιβόλου αξίας ποδοσφαιριστές.

Οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν να βρουν δυο καλές λύσεις στην επιθετική γραμμή, που θα έχουν έφεση στο σκοράρισμα και θα πλαισιώσουν τον Βαγγέλη Καούνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στα γραφεία της ΠΑΕ έχουν φτάσει φαξ από διάφορους μάνατζερ που προτείνουν ποδοσφαιριστές, όμως δυο από αυτούς παρουσιάζουν ενδιαφέρον.

Βερπακόφσκις και Κάμπορα είναι δυο λύσεις που αρέσουν στους ανθρώπους της ομάδας και ταιριάζουν αρκετά μεταξύ τους. Το κασέ τους είναι αρκετά μεγάλο και θα πρέπει να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, όμως μην σας κάνει έκπληξη αν δούμε ειδικά τον δεύτερο να φορά τη νέα φανέλα του Παναιτωλικού τη νέα σεζόν.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ