ΑΡΗΣ

Προτάθηκε ο Αλιαντιέρ

Προτάθηκε ο Αλιαντιέρ
© GETTY IMAGES

Στον Άρη προτάθηκε ο 27χρονος διεθνής Γάλλος επιθετικός Ζερεμί Αλιαντιέρ και η περίπτωσή του εξετάζεται

Κι αν ο Αλβάρο Πορτίγια Σουάρες βρίσκεται από την Τετάρτη (01/09) στην Θεσσαλονίκη συμμετέχοντας από χθες στις προπονήσεις του Άρη υπό τις οδηγίες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ ο επιθετικός που προτάθηκε και εξετάζεται είναι ο Ζερεμί Αλιαντιέρ.

Η απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού για να συμπληρώσει το καρέ με τους Σέρχιο Κόκε, Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Κάρλος Ρουίζ θεωρούταν δεδομένη από την ομάδα της Θεσσαλονίκης αφού αποτελούσε επιθυμία του Κούπερ.

Αυτό όμως που απομένει να φανεί πλέον είναι αν θα βρεθεί κάποιος ελεύθερος ποδοσφαιριστής που θα πληροί τα χαρακτηριστικά που επιθυμεί ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη με τον Αλιαντιέρ να είναι ένας από από αυτούς μετά την ολοκλήρωση του τριετούς του συμβολαίου με την αγγλική Μίντλεσμπρο.

Ο 27χρονος διεθνής Γάλλος επιθετικός ανήκε από το 2001 μέχρι το 2007 στην Άρσεναλ από την οποία είχε δοθεί με την μορφή δανεισμού σε Σέλτικ (2005), Γουέστ Χαμ (2005-2006) και Γουλβς (2006) πριν μεταγραφεί το καλοκαίρι του 2007 στην "Μπόρο" και πλέον απομένει να φανεί πως θα εξελιχθεί το φλερτ μαζί του.

Όσο για τον Σουάρες ο 24χρονος Ισπανός μέσος που ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Μαδρίτης και προ ημερών έμεινε ελεύθερος σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μέχρι την Δευτέρα αναμένεται να έχει υπογράψει το συμβόλαιό του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε μία προπόνηση με την οποία συνεχίστηκε η προετοιμασία για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που ορίστηκε για το επόμενο Σάββατο (11/09) στις 19:30 στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Αύριο εξάλλου και στα πλαίσια της συνέχειας της προετοιμασίας υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι στα Γιάννενα με τον ΠΑΣ στα πλαίσια και της μεταγραφής του Κώστα Κασναφέρη στην διάρκεια του καλοκαιριού από την ομάδα της Ηπείρου στον Άρη.

H ΠΑΕ Άρης τέλος ανακοίνωσε ότι η διάθεση των μεμονωμένων εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης (16/09, 22:05) στα πλαίσια της πρεμιέρας του ομίλου θα ξεκινήσει από την προσεχή Δευτέρα αντί για σήμερα Παρασκευή.

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν προτεραιότητα μέχρι και την Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου ενώ στην συνέχεια όλα τα εισιτήρια θα δοθούν ελεύθερα στην κυκλοφορία για όλο τον κόσμο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ