ΑΡΗΣ

Προτάθηκε ο Γκοροστέγι

Προτάθηκε ο Γκοροστέγι
Όγιος

Δημοσίευμα της εφημερίδας "LA VOZ" από την Αργεντινή κάνει λόγο ότι προτάθηκε στον Άρη ο 22χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ Ραούλ Γκοροστέγι

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα "ανακατεύει" στην όλη υπόθεση πέρα από τον τεχνικό του Άρη, Γκιγιέρμο Όγιος που κατάγεται από την Κόρντομπα αλλά και τον Μανέ Φερρέρ (μάνατζερ του Χαβίτο και όχι μόνο).

Αναφέρει ότι σε αυτόν προτάθηκε ο παίκτης από τον Γουόλτερ Τάμερ πρώην συμπαίκτη του Όγιος στην Μπόκα Τζούνιορς και τώρα εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, ενώ σημειώνεται επίσης ότι την πρόταση προς τον Άρη θα την καταθέσει ο Φερρέρ με τους ιθύνοντες της Ινστιτούτο να μην γνωρίζουν τίποτα την στιγμή αυτή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ινστιτούτο Κόρντομπα υποβιβάστηκε την χρονιά που πέρασε στην δεύτερη εθνική αλλά πέρσι ο Γκοροστέγι έπαιζε στην Βελέζ Σάνσφιλντ.

Όσο για τους ανθρώπους του Άρη δηλώνουν άγνοια για το θέμα σημειώνοντας ότι η προσοχή τους την δεδομένη χρονική στιγμή είναι στραμμένη αποκλειστικά στον αγώνα του Σαββάτου με τον Εργοτέλη.

Παρόλα αυτά πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Άρη φέρεται να παρακολουθούν δύο νεαρούς παίκτες από την δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα με τον ένα μάλιστα να φημολογείται ότι μπορεί να είναι ο γιος του Μαζίνιο χωρίς όμως τίποτα να επιβεβαιώνεται.

Κλήση σε απολογία για τα συνθήματα που ακούστηκαν στο "Κλεάνθης Βικελίδης" κατά του διαιτητή Ζωγράφου στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η ΠΑΕ Άρης κλήθηκε σε απολογία.

Την ίδια ώρα οι ιθύνοντες του Άρη μετά την παραπομπή του Ζωγράφου περιμένουν πλέον και την τιμωρία του.











TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ