ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Προτάθηκε ο Ίβανσιτς στον ΟΣΦΠ

Προτάθηκε ο Ίβανσιτς στον ΟΣΦΠ
New Image

Ο Ίβανσιτς προτάθηκε και εξετάζεται από τους ερυθρολεύκους. Πρεμιέρα στα πλέι οφ με Άρη (19.00,NS1)

Τα προβλήματα στις σχέσεις του Ιβανσιτς με τον προπονητή του στη Μάιντς τον οδηγούν πιθανότατα σε αναζήτηση καινούριας ποδοσφαιρικής στέγης με την Ελλάδα να είναι πάντα μέσα στις πρώτες του επιλογές.
Άλλωστε στο πρόσφατο παρελθόν και ο Ολυμπιακός έχει κοιτάξει την περίπτωσή του αλλά το συμβόλαιο που είχε με τον Παναθηναϊκό δεν άφηνε πολλά περιθώρια για να γίνει η μεταγραφή.

Αυτή τη φορά όμως τα δεδομένα είναι διαφορετικά καθώς αν η γερμανική ομάδα, στην οποία παίζει δανεικός, καταβάλει στο “τριφύλλι” 200.000 ευρώ θα τον κάνει δικό της και θα διαπραγματευτεί η ίδια το μέλλον του.

Έχοντας ήδη δώσει για τη φετινή περίοδο 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό, έχει την ευκαιρία με ένα μικρό ποσό να τον αποκτήσει και στη συνέχει να το πουλήσει ώστε να μη χάσει τουλάχιστον το ποσό που ξόδεψε για αυτόν.

Αν λοιπόν οι Γερμανοί απαιτήσουν από τον επίδοξο αγοραστή ένα πόσο κοντά στο 1 εκατ, ευρώ, στον Ολυμπιακό θα κοιτάξουν πολύ σοβαρά την περίπτωσή του. Και αυτό γιατί πέρα από αξιόπιστη λύση, ο 27χρονος Αυστριακός θα αποτελέσει και ένα είδος απάντησης στον Παναθηναϊκό για την μεταγραφή του Σεμπάστιαν Λέτο.

Δείτε τον Ιβανσιτς να σκοράρει με τη Μάιντς όπου φέτος έχει 24 συμ., 6 γκολ και 6 ασίστ



Με Μαρέσκα για το "διπλό"

Ο Έντσο Μαρέσκα προπονήθηκε την Τρίτη και έτσι υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής των πλέι οφ με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη (28/04, 19.00). Ο Ιταλός άσος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωσε στο δεξί γόνατο την Δευτέρα και έτσι την Τετάρτη θα ξεκινήσει βασικός στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Σ' ότι αφορά τώρα στο σύστημα που σκέφτεται να παρατάξει ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, για άλλο ένα ματς αναμένεται να είναι διαφορετικό από τα προηγούμενα. Συγκεκριμένα, ο Μαυροβούνιος τεχνικός αναμένεται να επιλέξει ένα 4-2-3-1, την στιγμή που στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής και πάλι κόντρα στον Άρη, αλλά στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" είχε προτιμήσει το 4-3-3.

Όσο για την ενδεκάδα... την "ερυθρόλευκη" εστία αναμένεται να υπερασπιστεί στο "Κλ. Βικελίδης" ο Αντώνης Νικοπολίδης, σέντερ μπακ θα είναι ο Όλοφ Μέλμπεργκ με τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ, αριστερά θα είναι ο Ραούλ Μπράβο, ενώ δεξιά ο Γιώργος Γκαλίτσιος αντί του τραυματία Βασίλη Τοροσίδη.

Στα χαφ ο Μαρέσκα θα έχει δίπλα του τον Ντουντού που επιστρέφει μετά από τόσους μήνες, αριστερά θα είναι ο Λεονάρντο και δεξιά ο Λούα Λούα. Σ' ότι αφορά στην επίθεση, ο Κώστας Μήτρογλου θα είναι ο μοναδικός προωθημένος, ενώ λίγο πιο πίσω του σε ελεύθερο και δημιουργικό ρόλο θα είναι ο Όσκαρ Γκονζάλεθ.




















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ